Fenerbahçe Manu’yu eze eze yendi


    Fenerbahçe kendi evinde Mancherter Unidet’i adeta uyuta uyuta yendi.Maçın hemen başında Musa Sow’un uzun yıllar konuşulacak golü ile öne geçen sarılacivertliler ikinci yarıda Lens’in süper frikik golüyle maçı kazandılar.
   Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat bu maça süpriz yaparak çıktı.Kadroda herkes Van Persie beklerken tercihini Musa Sow’dan yana kullandı.Fenerbahçe maça klasik sahada 4-2-3-1 düzeni ile çıktı.
   Sarılacivertliler maçın daha ilk dakikasında bulduğu müthiş golle rahatladı.Golden sonra sarılacivertliler oyunun kontrolünü ele aldılar.Topla oynama yüzdesi her ne kadar Mancherter Unidet’te görülsede oyunun hakimi Fenerbahçe oldu.
   Kalede Volkan Demirel’e çok top gelmedi.Gelen tek top da gol oldu.Defans son 3 maçtır rakiplere pozisyon vermiyor.Tam bir uyum içindeler.Sağ kanatta Şener ,sol kanatta Hasan Ali,orta göbekte Skrtel ve Kjaer hatasız oynadılar.Onların önünde Mehmet,Souza, orta sahada Volkan,Lens,Alper ve ileride Sow hepsi görevlerini eksiksiz yaptılar.Hele Lens’in ayağına top geldi mi oyunun seyri ayrı bir güzel oluyor.Lens’in ayağından top çalmak gerçekten zor.
   Mancherter Unidet’e gelince Rooney oyuna sonradan giren İbrahimoviç sahada ezildiler.Her ikisi için söylenecek sözümüz yok.Dünya yıldızı her ikisi de.Ama bu maç hariç.Bu maçta sarılacivertli futbolcular karşısında hiç bir varlık gösteremediler.Adeta ezildiler.Kalede David de Gea yediği iki golü de uzun süre unutmaz.Hele Musa Sow’un golünü ilerde torunlarıda anlatır.
   Oyunun ikinci yarısında Volkan Emenike değişikliği ise maça ayrı hava getirdi.Oyunun hakimiyeti de topla oynama da sarılacivertlilere geçti.Ve taraftara sahada oley çektirdiler.Maçın son 5 dakikasında Mancherter Unidet atakları seyrettik ancak bunlar Mancherter Unidet'e yetmedi.
   Sonuçta sarılacivertliler bileklerinin hakkıyla bir galibiyet aldılar.Bu futbollarını devam ettirirlerse rakiplerin işi gerçekten zor.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.