Fenerbahçe moral buldu

   Lig maratonunda beklenen çıkışını bir türlü yakalayamayan ve son maçında sonra çalkantılı bir döneme giren sarılacivertliler Sivaspor galibiyeti ile moral buldular.

   Sivasspor maçına eksikleri ile çıkan Fenerbahçe mecburan yine eski sisteme döndü.Sağ kanatta İsmail,sol kanatta Şener,ortada Nuestadter ve Skrtel dörtlüsü ile oyuna başlayan sarılacivertlilerde uzun süre forma giyemeyen Mehmet Topal ve Aatıf forma şansı buldular.

   Maça oldukça hırslı başlayan taraf sarılacivertliler oldu.Rakibi önde pres yaparak ileri çıkmasına imkan tanımayan sarılacivertliler maçın 31. dakikasında Dirar’ın ayağından golü buldular.Gerçi Dirar maçta takıma gol dışında hiçbir katkısı olmadı.Golden sonra yine klasik ceza sahasına çekilen presi bırakan bir Fenerbahçe seyrettik.

   Bu oyun anlayışı 47.dakikada Sivasspor’un adeta ders vererek Bifouma ile attığı gole kadar devam etti.Yenilen bu golde Skrtel’lin ve diğer defans oyuncularının büyük hatası yeniden ortaya çıktı.Fenerbahçe takımı gol elbet yer.Ancak böyle basit goller yememeli.

   Bu golden sonra Aykut hoca oyuna Aatıf’ın yerine Soldado’yu alarak oyuna hareketlilik getirdi.Soldado oyuna girer girmez attığı golle takımını öne geçirdi.Bu golün ardında Sivasspor’un golünü atan Bifouma 64.dakikada gereksiz hareketler yüzünden haklı olarak kırmızı kartla oyundan atıldı.Ve takımını 0n kişi bıraktı.

   Maç bu kırmızı karttan sonra tamamen sarılacivertlilerin lehine döndü ve Soldado 77 ve 81.ci dakikalarda attığı birbirinden şık gollerle takımını 4-1 öne geçirdi.

   Fırtınalı bir dönem geçiren sarılacivertliler bu galibiyet ile hem moral buldu,hemde puan kaybeden rakipleri ile arasındaki puan farkını yeniden 6’ya indirdi.Bu çıkışını devam ettirirse ,eksik oyuncuların takıma katılmaları ile daha iyi hırslı istekli bir Fenerbahçe seyredeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.