Fenerbahçe nefes aldı

   Fenerbahçe kolay kazanacağı karşılaşmayı zora soktu, ancak altın değerinde 3 puanı almayı bildi.

   Karşılaşmanın hemen başında yediği şok golle adeta maça 1-0 yenik başlayan sarı lacivertliler çok geçmeden Sedar Aziz’le beraberliği, Soldado ile galibiyete ulaştılar.İlk yarı sonunda kırmızı kartla on kişi kalan Rizespor ikinci yarıyı bir oyuncu eksik oynadı.

   İşte bu noktada ilk yarı sonunda ikinci yarının sarı lacivertliler için daha kolay geçeceği tahmin edilirken hiç te öyle olmadı.On kişi oynayan Rizespor’dan son derece amatörce bir gol yiyerek karşılaşmayı zora soktular.Kazandıkları penaltı ile zor da olsa maçı kazandılar.

   Oyunun geneline rakamlara bakarsak Fenerbahçe rakibine karşı sayısal anlamda çok üstün görünüyor, ancak maça baktığımızda böyle olmadığı ortada.Fenerbahçe için kolay değil.Comolli’nin sezon başında transfer ettiği oyuncuların hiçbiri onbirde forma bulamadığı bir Fenerbahçe izledik.F.Bahçe’ninse yazın transfer ettiği 11 oyuncudan hiçbiri dün 11’de değil. Comolli’nin transferde başarısı 11’de 0... Hatta sadece dördü kulübedeler, yedisi ortalıkta bile yoklar! Sanırım F.Bahçe kulüp tarihinde bunun başka bir örneği görülmemiştir.

   Teknik Direktör Ersun Yanal bu şartlar altında Fenerbahçe’ye çok şey kattığı bir gerçek.Gol atamayan Fenerbahçe neredeyse her maçta gol, goller atıyor.Takım oyunu yavaş yavaş oturmaya başladı.Oyuncularda maç kazanma hırsı en iyi sevide.Golden sonra Serdar Aziz’in yüz ifadesi bunun en belirgin ispatı.

   Fenerbahçe’de bu maç kazanma hırsı Rize maçında başta Skrtel olmak üzere, Tolgay, Mehmet Topal, Soldado ve diğer tüm oyuncularda vardı.

   Fenerbahçe son derece önemli bir üç puan aldı.Haftaya lider Başakşehir’le oynayacaklar.Bu futbol anlayışı ve hırsı devam ettiği sürece bu maçtan da puan, puanlarla çıkacaktır.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.