Fenerbahçe rahat kazandı

   Zayıf rakibi karşısında sarılacivertliler kolay bir galibiyet aldılar.Mersin as oyuncularında yoksun çıktığı maçta <fenerbahçe karşısında diremediler.

   Fenerbahçe maça hızlı başladı ve başın başında Hasan Ali Kaldırım ile 1-0 öne geçti.Ondan maöın kontrolünü ele aldılar.Rakibe pozisyon vermediler.İlk yarı Fenerbahçe’nin 1-0 gelibiyeti ile sona erdi.

   Maçın ikinci yarısında Nani ile durumu 2-0 a getiren sarılacivertliler Van Persie ile durumu üçlediler.

   Maç boynca rahat oynayan sarılacivertliler rakibe adeta pozisyon vermediler.Antreman niteliğinde geçen maçı sarılacivertliler kolay kazanarak üç puanı aldılar.

   Maçın en başarılı adamı mehmwt Topla oldu.Her yere koştu.Her topa girdi.Gökhan Gönül eski günlerine geri döndü.Nani uzun aradan sonra bende varım dedi.Van Persie ise attığı golle usta benım son sözü ben söylerim dedi.

   Oereiara ise inadına devam etti.Topal ve Souza’ı aynı onbirde oynatmaya devam etti.

   Kısaca Fenerbahçe zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyet alarak moral buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.