Fenerbahçe Son Dakikada Güldü
UEFA Avrupa arenasında  zorlu rakibi Ajax karşısında sarılacivertliler son dakikada kazandıkları golle güldüler.
  Avrupa maçları lig maçlarına kıstas alınmamaları.Dün akşam Galatasaray bu gece Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa kupalarında hem ülkemizin yüzünü hemde taraftarlarının yüzlerin güldürdüler.
   Maça istekli başlayan sarılacivertliler yaş ortalamasının 20 olduğunu genç ama bir o kadar tehlikeli rakibi karşısında bekledikleri gole son dakikalarda kavuştular.Bunda rakibin çok koşması ve istekli oyununun ağırlığı olduğu kadar sarılacivertlilerinde her zaman olduğu gibi gol yollarındaki sıkıntıları etken oldu.
   Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in ikilisinin yeniden forma giydiği maçta sarılacivertlilerinde her iki kanatıda çalıştı.Ancak orta sahada Souza bu akşamın aksayan Oyuncusu oldu.Souza ve Mehmet Topal ikisinde defansif özellikli orta saha oyuncusu.Böyle olunca Diego tek başına kalıyor ve ileriye dönük istediği topları forvet oyuncularına gönderemiyor.Dolayısıyle ikisinin aynı anda oynaması takımın hucüm ataklama fren vazifesi görüyor.
   Rakibe maç boyunca çok  fazla fırsat vermeyen sarılacivertliler gol yollarındaki sorunlarını aşmaları halinde daha bir keyif verecekler.Son dakika golü gelmese sıkıcı bir orta saha mücadelesi izledik diyecektik.
   Ancak dediğimiz gibi Avrupa arenasında oyundan çok sonuç önemli.Ve atılan bu gol ve alınan galibiyet son derece önemli.
   Sonuçta sarılacivertliler çok önemli bir galibiyet alarak Avrupa yoluna devam ediyorlar.Şimdi gözler hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisinde.İki takımda Avrupa yorgunu.İyi oynayan kazansın diyelim ve bekleyelim.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.