Fenerbahçe son dakikada güldü
  Lig maratonunda 4 haftadır galip gelemeyen sarılacivertliler Osmanlıspor maçını uzatma dakikalarında Mehmet Topal’ın tartışmalı golüyle geçtiler.
   Advocaat Osmanlıspor maçına Kayserispor maçında galip gelen kadroyu bozmayarak çıktı.4-3-3 tertibi ile oyuna başlayan Fenerbahçe ,güçlü rakibi Osmanlıspor karşısında istediği gol pozisyonlarını bulamadı.Bunda Osmanlıspor’un başarılı futbolu etken olduğu kadar Kayseri maçının başarılı oyuncuları Şener ve Hasan Ali’nin etkisiz futbolu da büyük rol oynadı.Orta sahada Souza yine kayıplardaydı.Forvette ise Kayseri maçının fırsatları değerlendiren Fernandao’su gitmiş zaten az sayıda yakalanan gol pozisyonlarını harcayan Fernandao gelmiş.
   Advocaat ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle 4-4-2 ye döndü.İlerde Sow ve Van Persie ile çift forvete döndü.Bu değişikliklerle Fenerbahçe’nin oyunda baskısı arttı ama sonuca yönelik bir gelişme olmadı.
   Fenerbahçe’li futbolcuları anlamak gerçekten zor.Hiçbir maçı birbirine uymuyor.Geçen kupa maçında görevlerini başarılı yapan oyuncuları bu maçta tanımakta güçlük çekiyor insan.İnanılmaz pas hataları isabetsiz pasları bu akşam izledik.Kayseri maçının başarılı ismi Alper’den eser yoktu bu akşam.Ozan bu takımında ancak iyi bir yedek olur.Topa vuracak hali yok.Kaleye vurduğu şutlara bakacak olursak nasıl Fenerbahçe’de forma giyer diye soruyor insan ister istemez.
  Bu takımın anlaşılan gücü bu kadar.Rakibe baskı kuramıyor,üstünlük sağlayamıyor ve sonuca gidecek hamlelerde çok zayıflar.
   Maçta sahada basmadık yer bırakmayan ve başarılı oynayan iki tane oyuncu vardı.Lens ve Mehmet Topal.Mehmet Topal kendine gelmiş.Eski günlerine döndü.lens hafta içinde babasını kaybetmiş.Ama sahada en iyi oynayan oyuncu.
   Ve görüyoruz Fenerbahçe’de 10 numara ihtiyacı var derken 12 numara ihtiyacı giderek artıyor.Koskaca Fenerbahçe yaklaşık 8 bin kişiye böyle güzel bir havada kendi evinde top oynuyorsa yazık. 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.