FENERBAHÇE TARAFTARINA ALLAH SABIR VERSIN

   Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçını kişisel hataları ile veren Sarı-Lacivertliler bu hafta evinde ve rahat kazanacağı Gençlerbirliği maçını güç bela taraftarına saç baş yoldurarak  Kazandı.
   Forvette her hafta değişik bir isimle çıkan Sarı-Lacivertliler maç boyunca üstün oynayan taraftı. Ama bu sizleri yanıltmasın top ayağında olan  Fenerbahçeli futbolcular  bal yapmayan ARI misali oynadılar. Kazanılan iki HAKLI penaltı pozisyonunu gole çevirdiler. Rakip Gençlerbirliği bir atak yaptı oda gol oldu. Maçın kısa Özeti bu. Ha bu arada birde Sarı-Lacivertliler'in çizgiden çıkan bir topu var.
   Fenerbahçe taraftarının bu sene işi zor. Bu takım böyle gidemez.
   Kimse de sabredin bekleyin, demesin. Sahada taraftar anladı yönetim, teknik heyet hala anlamadı.
    Taraftar artık Avrupa Takım'ı formatında bir Fenerbahçe istiyor. Bahane değil. Aynı dakikalarda Real Madrid Barceleno maçı vardı. Bir o maça bakın bir Fenerbahçe maçına aradaki dağlar kadar olan kalite farkını Göreceksiniz.
   Kaç senedir sabır kelimesi adı altında bekleyen bir seyirci var. Tam Ersun Yanal ile takım oturdu Avrupa ya hazır diyorsunuz.
Hoca HAKLI yasa haksız nedenini bilemedik gidiyor. Yerine Pırıl Pırıl bu camianın yetiştirdiği İsmail Hoca geliyor. İsmail  Hoca bu Takım'ı taşıyamaz. İsmail Kartal hocaya da yazık. Biraz tanıyorsak en yakın zamanda bu Takım'ı bırakacaktır.
   Yönetim artık karar vermeli. Ya çekilmeli yada Takım'ı Avrupa Takım'ı formatına sokacak tedbirleri almalı. bunları yapamıyorsa o zaman çekilmeyi bilmeli. Trubunler Ersun Hoca diye tezahürat yapıyorsa yolunda gitmeyen bireyler var demektir sarılacivertlilerde. Bu Takımı'n gerçek sahibi taraftarlarıdır.
   Yazık izleyen seyirciye, takımının oyunundan zevk almıyor, heyecan duymuyor ve en önemlisi Takımı'na güvenmiyor.
   Ersun Hoca ile birlikte TAKIM RUHU da gitmiş. Defans evlere şenlik, orta saha deseniz geçen seneki Meireles'i mumla arıyoruz. Diego, Alper ne yapacaklarını bilemez acemi futbolcu havasındalar. Forvette suskunluklarına devam ediyor.
   Önümüzdeki hafta zor bir deplasman Maçları var. Rakip Beşiktaş. Fenerbahçe yi bu havasında yakalarsa hiç affetmez ezer geçer.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.