Sarı-Lacivertliler günlerdir konuşulan derbi maçta tarihi farkı kaçırarak şampiyonluk yarışında çok değerli iki puan bıraktılar.
   Maça hızlı ve istekli başlayan  taraf Sarı-Lacivertliler oldu. Trabzonspor kalecisi Hakan daha maçın maçında başladığı gereksiz vakit çalma hareketleri ile Karadeniz temsilcisinin İstanbul'a beraberliğe Razı olduğunun sinyallerini verdi.
   Karşısında beraberlik için oynayan Trabzonspor'u bulan Sarı-Lacivertliler maç boyunca gol kaçırma rekoru kırdılar.
   Maç başından sonuna kadar tek kale oynayan Sarı-Lacivertliler forvetlerinin üstün gayretleri ile maçı berabere bitirdiler.
   Haftalardır yazıyoruz. Sarılacivertlilerin forveti sos veriyor. Hepsi evlere şenlik. Nasıl gol atacaklarını unutmuşlar. Ellerine geçen pozisyonlarda nasıl topa vuracaklarını unutmuşlar. Bu forvetlerde Sarı-Lacivertliler istedikleri kadar iyi oynasınlar sonuca gitmeleri çok zor.
   Sarı-Lacivertliler'in orta sahasına gelince. Geçtiğimiz haftalarda performansını tam olarak sahaya yansıtan Selçuk, Alper, Diego , Mehmet durunca Sarı-Lacivertliler sahada bal yapmayan arı misali gezdiler.
   Ersun Hoca her zaman ofansif futbol oynatan bir hoca olmasına karşın dün akşam silik, defanstan ileri çıkamayan bir Takım'ı vardı sahada. Belki de kendisi de takımının gücünü bildiğinden böyle bir oyun tarzı seçti.
   Ama bizler bu kadar kötü bir Trabzonspor uzun zamandır seyretmedik.
    Fenerbahçe bir daha bu kadar kötü bir futbol oynayan bir Trabzonspor bulamaz karşısında.
   Hele hele maçın ikinci yarısında Volkan kalesinde top görmeyince oyundan soğudu.
   Tüm bunlara karşın gol yollarında ellerine geçirdikleri pozisyonları cömertçe harcayan Sarı-Lacivertliler 1 puana Razı oldular.
   Tabi bunda en büyük pay sahibi Ismail Hoca oldu. Emre yedekte demek ki oynayabilir. O zaman maçın ikinci yarısında neden oyuna almıyorsun. Emre oyuna girse maçın rengi değişecek. Yine Meireles hazırsa neden yedek.
    İsmail Hoca maçı iyi okuyamadı. Yerinde Değişiklikler yapmadi ve bir puana Razı oldu.
   Forvet Oyuncuları başta Emenike olmak üzere Webo, Sow topa nasıl vurulacağını unutmuşlar. Gününde değildik demek yeterli bir gerekçe değil. Forvet oyuncusunun eline maç boyunca bir yada  iki fırsat geçer. Bunu da gol yapmak görevleridir. Sarılacivertlilerin eline bu fırsat tam 27 kere geldi. Sonuç Sıfır. Demek ki iyi hazırlanmıyorlar. Maça kendilerini vermiyorlar. Maçın sonlarına doğru, Emenike'nin eline geçen bir fırsat var ki ayağının burnu ile kale önünden topa vurdu. Hakan çıkardı. Oradan bir forvet oyuncusu topa öyle mi vurur. Fernerbahçe Kezman'dan sonra böyle kötü bir forvet görmedi.
   Haftalardır kendi evinde seyirciden şikayet ettik. Dün akşam stat full dolu idi. Bu taraftara oynadığın baskılı oyun ile bir galibiyet vermek de başta teknik kadro olmak üzere futbolcuların göreviydi. Seyirci maç boyunca kahroldu. Farklı bitecek bir maç berabere bitti.
   Bu sonucun şanla alakası yok. Kimse olmadımı olmuyor demesin. Bu sonucun yegane sebebi beceriksiz Sarı-Lacivertli forvet oyuncularıdır.
   Umarız kaybedilen bu puanlar ilerde aranmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.