Fenerbahçe tarihi farktan kurtuldu

   Lig maratonunda bir türlü istikrar tutturamayan sarı lacivertliler zorlu Trabzonspor deplasmanında farklı yenilgiden zor kurtuldu.

   Fenerbahçe elindeki kadronun en iyi onbiri ile çıktığı karşılaşmada hiçte beklemediği bir Trabzonspor buldu.Maçın başından itibaren sarı lacivertlileri adeta sahayı dar eden Trabzonspor tarihi farkı son vuruşlardaki etkili olamaması nedeniyle kaçırdı.

   Fenerbahçe’yi anlamak mümkün değil.Her maçı ayrı oynuyorlar.Trabzonspor maçında da aynısını yaşadık.Geçen haftaların en iyisi Valbuena bu karşılaşmada sahada adeta yoktu.Sadece Valbuena mı diğer oyuncularda aynı.Trabzonspor Fenerbahçe kalesine ilk yarıda 22 şut attılar.Adeta tek kale antreman yaptılar.

   Karşılaşmaya Frey ve Slimani ile çıkan Koeman maça ağırlığını koyamadı.Gerekli tedbirleri alamadı.Trabzonspor son vuruşlarda başarılı olsa karşılaşma 7-8 gibi farklı skorla biterdi.Her topu alan Trabzonspor’lu futbolcu gol pozisyonu içine girdi.Bir takım rakibine bu kadar pozisyon vermez.Hele bu takım Fenerbahçe ise asla vermez.

   Ancak Koeman maçı adeta seyretti.Seyretse iyi müdahale ederdi.Onu da yapmadı.Tedbirleri çok geç aldı.Maç 2-0 olunca ve ardı ardına goller kaçınca değişikliklere gitti.Ama iş işten geçmişti.

   Trabzsonspr’u tebrik etmek lazım.İki önemli oyuncusu kadro dışı ama sahadaki oyuncular inanılmaz mücadele ettiler.İlk yarıda Yusuf Yazıcı Fenerbahçe kalesinde adeta şut atremanı yaptı.Trabzsonspor Fenerbahçe’yi çok iyi çözmüş.Valbuena ilk topları alırken yaptıkları presle hata yapmaya zorladılar.Bunda da başarılı oldular.Valbuena ilk topları alamayınca her kaybedişi sarı lacivert kalede gol tehlikesi oldu.Bir de buna ilave Slimani sarı lacivertlilerin on kişi oynamasına neden oldu.Son dakikalarda eline geçen fırsatları da acemice kullanamadı.Koeman Slimani’ye nasıl tahammül etti anlamak mümkün değil.

   Daha maçın ilk yarısında Slimani iyi oynamadığının işaretini yaptığı penaltı ile veriyordu.İlk yarıda etkisiz kalan sarı lacivertlilerin oyununu Koeman göremedi.Koeman ilk yarıda son derece etkisiz oynayan takımına ikinci yarı başında gerekli müdahaleyi yapamadı.Orta sahası olmayan bir Fenerbahçe seyrettik.

   İkinci yarıda hız kesmeyen Trabzonspor adeta fırtına gibi esti.İlk defa bu kadar etkisiz bir Fenerbahçe seyrettik.İkinci yarı sonlarına doğru kıpırdar gibi oldular ama yetmedi.Son yılların en kötü sarı lacivertlilerini seyrediyoruz.Fenerbahçe iyi yönetilmiyor.Hala alınacak tedbirler konusunda geç kalınıyor.Kimse kimseyi yapılanma diye kandırmasın.İyi bir teknik kadro bu takımı şampiyon yapamaz ama iyi futbol oynatır.Örnek mi Kasımpaşa ve Mustafa Denizli,Alanyaspor ve Sergen Yalçın,Konyaspor ve Aykut Kocaman.Takımlarının başına geçer geçmez farkları ortaya çıktı.Onun için aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.