Fenerbahçe tükendi

   Fenerbahçe kötü başladığı lig maratonunda tarihini en kötü sonuçlarını almaya devam ediyor.Ankaragücü ile evinde oynadığı karşılaşmayı farklı kaybeden sarı lacivertliler için yolun sonu gözüktü.

  Evet başta teknik heyet olmak üzere sportif direktör, yönetim kurulu sonuçlardan biz sorumluyuz diyordunuz.Buyrun eseriniz ortada.Kim centilmenlik yapıp bırakacaksa görevi bıraksın.Mazeret kabul etmez bu yenilgiler.Başta yönetim,sonra Comolli, ve sayın Cocu bu enkaz sizin eseriniz.

   Kimse Fenerbahçe forması tarihini bu kadar ezdirmez.Oyunculara bakıyoruz tel tel dökülüyorlar.Nasıl bir teknik heyet ki bu kadar kötü bir oyuncu kadrosu seçiyor, nasıl bir teknik heyet ki bu kadar kötü takımı çalıştırıyor.

  Şimdi çıkıp biz elimizden geleni yapıyoruz kimse demesin.Bu takımın başına hangi yerli teknik adamı getirseniz bundan daha kötüsü olmaz.Yıllardır Yılmaz Vural yırtınıyor bir şans diye.Cocu kadar değeri yok mu.Cocu yılmaz Vural’dan daha mı iyi teknik hoca.(Cocu iyi bir teknik direktör olabilir ma Fenerbahçe ile dokusu tutmadı)

  Kimse kimseyi kandırmasın.Tarihini en kötü takımı.Bunun tek sorumlusu da yönetim başta olmak üzere teknik heyet.Çözüm yolları da yönetimde geçer.yarından tezi yok doku tutmadı başta Comolli olmak üzere Cocu’ya teşekkür edilmeli.Bu takımı esas bu duruma getiren Comolli özellikle derhal takımdan uzaklaştırılmalı.

   Yönetim bu kısa dönemde radikal kararlar alıp yerli bir teknik direktörü takımın başına getirmeli.Fenerbahçe’de forma giyen yeni transferleri aramak bu kadar zor olmasa gerek.Ligimizde bu oyunculardan daha kaliteli birçok oyuncu forma giyiyor.Hemde daha iyi ücretlerle.Kalede Harun var ama yan toplarda yok.Volkan’ın en kötüsü Harun’dan iyidir.Neden Volkan kadro dışı.

   Fenerbahçe rakamlara bakarsak tarihini en kötü yönetimini ve teknik heyetini ve oyuncularıyla sonuçlarını yaşıyor.Umarım en kısa sürede beklenen radikal kararlar artık alınır.Zira yönetim, teknik heyet, oyuncular dışında bu takımı en hakeden kişiler taraftarlar.

   Evet maçtan sonra yönetim radikal bir karar alarak Cocu ile yollarını ayırdığını duyurdu.Şİmdi önümüzdeki Galatasaray derbisine kadar yeni teknik direktörün açıklanması ve bu maça takımının başında çıkması gerekmekte.Başkan sn.Ali Koç şu sıralar Fenerbahçe için tüm mesaisini harcıyor.Tüm camia arkasında.Umarım yerli bir teknik hoca ile Fenerbahçe yollarına devam eder ve kötü gidişe bir dur denilir.

   Yeni dönem tüm sarı lacivertli camiaya hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.