Avrupa Kupalarında yoluna devam etmeye çalışan Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Atromitos maçını 1-0 kazanarak büyük avantaj yakaladı.
   Maça istekli ve süratli başlayan Sarı-Lacivertliler Yunan rakibi karşısında ilk yarıda gol bulmakta zorlandılar.
   Fenerbahçe'nin kanat ataklarını Caner ve Şener çok iyi değerlendirdiler.Forvetteki uzun oyuncular Sow ve Fernandau fırsatları kullansalar maç daha farklı olacaktı.Fenerbahçe yeni transferlerle daha alışma döneminde.Ancak daha önceki senelerde forma giyen Meireles tutukluğu devam ediyor.
 Bakarsanız Takımı'n en çok koşan oyuncusu ama bal yapmayan arı gibi.Biraz daha çalışsa takımına daha faydası olacak.
   Diego üzerine düşeni yapıyor.Nani daha hazır değil.Souza takıma çabuk uyum sağladı.
  Maça dönecek olursak.İlk yarıda eline geçen fırsatları kullanamayan Sarı-Lacivertliler ikinci yarı maçı tamamen rölantiye aldılar.Bunda en büyük etkenlerden biri de teknik direktörün Cezalı olması.Sahada olmayınca etkisi de o kadar fazla olmuyor.İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri takıma biraz gayret getirdi.Mehmet Topal,Volkan ve Van Persie Değişikliği geç ama yerinde oldu.Usta golcü tecrübesi ile takımına turun kapısını açtı.
    Bu Tür maçlarda oyundan çok skora bakılır.Dolayısıyle Sarı-Lacivertliler istedikleri sonucu aldılar.Rövanş maçına büyük avantajla çıkacaklar.Bu fırsatı İstanbul'da iyi değerlendirecekler mutlaka.
   Fenerbahçe'de bu kadroya daha Ozan,Alper girecek.Dolayısıyle forma bu sene Kıymetli.
Sonuçta yavan bir futbol oynasada Sarı-Lacivertliler maçı kazanmasını bildiler.
   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.