Fenerbahçe tur kapısını araladı

   Fenerbahçe ilk resmi maçını oynadığı Sturm Graz karşısında deplasmanda galibiyetle ayrılarak tur için büyük bir avantaj yakaladı.İstanbul’da evinde oynacağı karşılaşmada skor avantajı ile çıkacak sarılacivertliler oynadıkları futbol ile de taraftarlarına olumlu mesajlar verdiler.
    Fenerbahçe karşılaşmaya beklenin aksine Mehmet Topal  ve Mehmet Ekici olmadan Ozan Tufan ,Alper Potuk ile çıktı.Aykut Hoca muhtemelen hazırlık karşılaşmalarında yaptığı değerlendirmeler sonucu bu kararı aldı ve bu kadro ile çıktı.
   Fenerbahçe maça kontrollü olarak başladı.Ancak maçın başında beklenmedik bir kontrakta golü kalesinde gördü.Bu golde Hasan Ali Kaldırım’ın defans bloğunda zamanında alamaması büyük etken oldu.Golden sonra sarılacivertliler oyunu tamamen ele geçirdiler.Özellikle Alper sağ kanatta bütün topları olumlu değerlendirdi.Ve bu ataklardan birinde de takımına golü kazandırdı.
   Golden sonra Fenerbahçe oyununun tamamen hakimi oldu.Art arda gelen ataklarında kazanılan korner atışında Valbuena’nın ortasını günün başarılı isimlerinden Neustadter gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı.
   Teknik Direktör Aykut Kocaman Fenerbahçe’ye geçen seneden farklı bir hava getirmiş.Takım istekli oynuyor ve koşuyor.Rakibe pres yapıyor.Fenerbahçe’nin temel sorunu forvette.Hep yazıldı konuşuldu.Evet forvette ciddi problem var ve en kısa zamanda çözülmesi gerekmekte.Van Persie’nin sakat olması nedeniyle takımda oynama şansı bulan genç Ahmethan ilerisi için ışık verirken daha çok maçta şans bulması ile daha da iyi olacağının sinyallerini verdi.Ancak forvete mutlaka oyuncu alınması lazım.Aynı şekilde eğer Kjaer takımdan ayrılacaksa o mevkiyede oyuncu şart.Takımda hem forvette ve defans göbeğinde ciddi sorun yaşanacak.Biran evvel defans göbeğine ve forvete oyuncu alınması şart.
   Maçın geneline baktığımızda Fenerbahçe geçen seneden çok farklı.Aykut Hocanın takıma geldiği her halinden belli.Ve önümüzdeki günlerde daha keyifli bir Fenerbahçe izleyeceğimizin sinyallerini bu maçta verdi.Transferler yapılırsa Fenerbahçe Aykut Hoca ile büyük işlere imza atacağı kesin.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.