Fenerbahçe yeni yıla galibiyetle giriyor

   Fenerbahçe kötü alınan sonuçlardan sonra çıktığı son derece kritik Başakşehir maçını farklı kazanarak adeta hayata döndü.Taraftarlarına bu sene en güzel yeni yıl hediyesini verdiler.

   Fenerbahçe maça kötü başladı golü de kalesinde erken gördü.Ancak diğer maçların aksine bu sefer Fenerbahçeli futbolcular maça asıldılar ve hakederek kazandılar.Fenerbahçe Çaykur Rizespor ve Trabzonspor maçlarında da geriye düşmüş ve maçı kazanmasını bilmişti.Bu akşam da öyle oldu.Önemli eksiklikler bulunan sarılacivertliler M.Başakşehir gibi güçlü rakibi karşısında geriye düştüğü karşılaşmada aldığı bu galibiyet son derece önemli.

   Teknik Direktör Erol Bulut, M.Başakşehir maçına elindeki kadro ile ile çalışmış.Daha önceki maçlarda alınan yenilgilerden hem teknik heyet hem futbolcular iyi ders çıkarmışlar. 

   Takımda aksayan oyuncu Kemal Ademi oldu.Oyunda kaldığı sürece takımına katkısı olmadı.

   Kazanan takım eleştirilmez derler.Evet Fenerbahçe uzun bir aradan sonra zorlu Başakşehir maçını farklı kazanarak Lig yarışında bende varım dedi.Haftaya maçları yok.Umarım bu boşlukta takımın sakat ve formsuz oyuncuları da hazır olurlar.Ve 2021 yılı sarılacivertlilere şampiyonluk getirir.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.