Fenerbahçe zor deplasmandan 3 puanla dönüyor

   Fenerbahçe zorlu İzmir deplasmanından 3 puanla döndü.Göztepe karşısında oyuna baskılı başlayan sarılacivertliler, oyunda üstünlüklerini kabul ettirdikleri dakikalarda golü de buldular.Ancak  son derece acemice bir müdahale ile penaltıdan beraberlik golünü kalelerinde gördüler.

  Fenerbahçe’de yeni transfer Pelkas oyunda kaldığı süre içersinde verilen görevi yerine getirdi.İlerdeki günlerde takımla uyumu daha iyi olacağı kesin.Yine bu akşam forma şansı bulan Nazım defasnta ilk maçında daha hazır olmadığını gösterdi.Yaptığı hatadan dolayı takımı 2. golü kalesinde gördü.

   Fenerbahçe orta sahası çok iyi oynadı.Sosa, Gustavo, Ozan çok iyi oynadılar.Yalnız forvet oyuncuları için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.Gününde değillerdi.Ne Samatta ne sonradan oyuna giren Sisse ellerine geçen fırsatları cömertçe harcadılar.Yakaladıkları pozisyonları değerlendirseler çok farklı bir skorla maçı kazanırdı Fenerbahçe.

   Fenerbahçe sonuçta önemli 3 puanı aldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Bu sene Lig’de iyi oyundan çok maç kazanmak çok daha önemli.Bu sene Lig yarışı yorucu ve uzun bir maraton.Alınan her puan, kaybedilen her puan çok kıymetli.Fenerbahçe haftaya oynayacağı Trabzonspor maçı önemli.Seyrettiğimiz Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe bu maçı da alacağına inanıyorum.Zira bu sene Fenerbahçe farklı oynuyor.Maç içersinde oyunun kontrolü uzun süre ellerinde bulunduruyorlar.Ve oyunlarının üstlerine katarak ilerliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.