FENERBAHÇE ZORLANMADAN ÜÇ PUANI ALDI


Maç gerek Fenerbahçe için gerekse Sivasspor için üç puan alma açısından son derece önem taşıyordu.
    Fenerbahçe şampiyonluk yolunda devam etmek adına Sivasspor ise ligde tutunmak adına üç puana şiddetle ihtiyaç duyduğu maçta gülen  taraf Sarı-Lacivertliler oldu.
   Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf Sarı-Lacivertli oldu. Maçın  ilk dakikalarında buldukları golle rahatladılar.
    Caner'in bireysel hatasından ise kalelerinde beraberlik golünü gördüler. Ancak golün şokunu çok çabuk atlattılar. Sow yenilen hata golünden hemen sonra tekrar galibiyet golünü atarak Sarı-Lacivertliler'in rahatlattı.
   Bundan sonra oyunun mutlak hakimi Sarı-Lacivertliler oldu ve maçtan farklı skorla ayrılarak şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ettiler.
   Bütün bunlara rağmen Sarı-Lacivertliler'in çok güzel futbol oynadıklarını sanmayın. Maçta çok bireysel hatalar yaptılar. Özellikle kendi yarısahalarından çıkışlarında yaptıkları top kayıpları başka bir rakip karşısında bu kadar kolay olmaz. Attıkları gollerde Sivasspor'un defans kademe hatalarının payı büyük oldu.
   Sivasspor iyi bir takım. Açık futbol oynuyor. Rakip sahada olmalarına rağmen kapanmadılar. Ancak bu sene takımda gol yollarında bir aksama var. Sarı-lacivertlilerin hatalarını değerlendirmediler.
   Fenerbahçe oyuncularının bireysel yetenekleri ile golleri buldu. Ancak beklenen oyunu oynamadılar. Sadece maçın ilk yarısında istekli idiler. İkinci Yarıda maç bitse de gitsek havasındalar.
   Takım oyunu oynamıyorlar. Takımda hala lider eksikliği, motivasyon eksikliği devam ediyor. Bunlara rağmen kazanmaları güzel. Birde saydığımız eksiklerini tamamlasalar Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adayı olacaklar.
   Umarız ilerleyen haftalarda bu eksiklikleri tamamlarlar. Zira her rakip Sivasspor gibi olmaz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.