FENERBAHÇE ZORLANMADI

    Süper Lig'in son dört haftasında puan kaybetmeyen iki takımının maçını Sarı-Lacivertliler çok rahat bir oyunla kazandılar.
    Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi Fenerbahçe oldu.Başakşahirspor beklenenin aksine tutuk ve etkisiz bir oyun sergilediği maçta günün futbolcusu geçen hafta olduğu gibi Alper Potuk oldu. Attığı süper akil dolu golle güzel futbolunu taçlandırdı.
       Fenerbahçe'de defansa Egemen'in gelmesi ile oyuncuların kendine güvenleri gelmiş. Bekir Egemen orta defans Bloğu sağlam olunca kanatlardan Caner ve Gökhan çok rahat oynayarak eski günlerindeki futbollarını ortaya koydular. Atılan ilk golde de ikibininde katkısı büyük oldu. Caner ortaladı Gökhan pası verdi Kyut tamamladı.
       Defans sağlam olunca orta sahada daha ileriye dönük oynamaya başladı sarılacivertlilerde. Kyut daha pozitif futbol oynarken,Emre etkili futbolu ile oyuna katkısı büyük oldu. Mehmet Topal'ın bitmek bilmeyen enerjisi ve oyuna katkısı da unutmayalım.
    Geçtiğimiz hafta Mersin ve bu haftaki Başakşehirspor maçlarında Sarı-Lacivertliler'in forveti Sınıfta kaldı. Sow iki haftadır inanılmaz goller kaçırıyor.Kendisinden beklenen sadece son vuruşları yapmak. Zira defansa katkısı,adam eksiltmedi olmayan sadece son vuruşları olan bir futbolcunun tek işi gol atmaktır.Ne yazık ki iki haftadır bu Sow çok gol kaçırdı.
    Fenerbahçe zorlu rakibini kolay geçerek Beşiktaş-Galatasaray maçının sonucunu bekleyemeye başladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.