Fenerbahçe zorlanmadı
   UEFA Avrupa ligi 5.ci maçına çıkan sarılacivertliler grubun zayıf takımı Zorya karşısında zorlanmadan maçı kazandı.
    Teknik Direktör Dirk Advocaat son günlerin formda oyuncusu Van Persie ilk onbire almayarak ilk süprizi yaptı yine.Ancak artık kurt hoca tecrübesini konuşturuyor.Fenerbahçe her maça aynı kadro ile çıkmıyor.Mutlaka bir iki değişiklik oluyor takımda.Bunun da en büyük sebebi Dirk Advocaat oynayacağı rakibi çok iyi analiz ediyor ve ona göre oyun kurguluyor.Ve oyunun içinde de oyuna zamanında müdahale ediyor.Bunun sonucuda galibiyetler geliyor.
   İşte burada teknik direktör farkı ortaya çıkıyor.Bir teknik direktörün takımda ne kadar etkin olduğu ve ne kadar etkilediğinin önemi bir daha ortaya çıkıyor.Oyuncular artık teknik direktörlerine güveniyorlar.Dirk Advocaat takımda istenilen otariteyi tecrübesi ,bilgisi ile kazanmayı bildi.
   Takımda son haftalarda güven yeniden tesis edildi.Oyuncuların kendilerine güvenleri,arkadaşlarına olan destek ve yardımları arttı.Takım oyunu oynamaya başladılar ve en önemlisi kazanıyorlar.
   Maça dönecek olursak grubun zayıf takımı Zorya ilk yarı direndi o kadar.İlk yarı başabaş oynadılar.Hatta Fenerbahçe defansı ilk defa rakibini bu kadar ceza sahası içine girmesine izin verdiler.Skrtel ve Kjaer ilk defa rakiplerine oynama imkanı verdiler.Orta sahada Mehmet ve Souza görevlerini yaptılar.Emenike ilk yarı oynadığı sürece istediği topları bulamadı.
   Ama dedim ya kurt hoca tecrübesiyle kazanıyor.İkinci yarıya takıma hafif bir dokundu oyun değişti.Emenike yerine Stock oyuna girdi.Rakibinin uzaktan şutlarla çözmeyi kafasına koyan Advocaat   Stock’un uzaktan attığı nefis golle  sonuca gitti.Bu golden sonra sonra oyun tamamen sarılacivertlilerin eline geçti.Kjaer ile de maça noktayı koydular.Alper ve Volkan bugün çok çalıştılar.
   Sonuçta sarılacivertliler gruplarında önemli bir yere geldiler.Ve yollarına dolu dizgin devam ediyorlar.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.