Bugün Fenerbahçeli'ler için ayrıbir önem taşıyordu.  Aynı saatlerde hem futbol takımı liderliği  sürdürmek için Gaziantep karşısında
idi, hemde basket takımı Avrupa arenasında devlerden Barselona karşısında sınav veriyordu.

Yürekler gözler kulaklar hem Şükrü Saraçoğlu'nda ve Ülker Arena'daydı. Sonuç her iki taraftandan keyifli haberler geldi.Futbol takımı Gaziantepspor'u farklı yenerken basket takımı geçen sene fark yediği Avrupa devi Barselona'yı dize getirdi.

   Seyirci iki maça odaklanmış ve bölünmüş olmasına rağmen tezahüratlar her iki statda da tek bir ses olarak geliyordu kulağa.
   Şürü Saraçoğlıüu stadı basket takımını galibiyetini tüm güzellikleri ile dile getirdiler.

   Evet bu sene özellikle  basket takımı zevk veriyor. Karşısındaki rakipler için adeta geçilmez armada konumundalar. Sırasıyla Galatasaray Efes ve Barselona'yı dize getirdiler.Ligde ve Avrupa'da emin adımlarla yollarına devam ediyorlar. Futbol takımı ise artık oturan şablonu ile doksan dakika maça asılıyor ve alıyorlar. Herkesin istediği oyunu oynamaya başladılar. Kazandıkça sarılacivertli futbolcular bir başka oynuyorlar.Oynadıkları oyundan keyif alıyorlar ve izleyenlere keyif veriyorlar.

   Uzun zamandır beklenen Fenerbahçe artık yavaş yavaş oluşuyor. Pres yapan rakibi yoran ve en önemlisi maçı doksan artı dakika dedirten bir takım. Kasımpaşa ve Sivas maçlarında doksan artıda attıkları gollerle ispat ettiler.  Bu sene Fenerbahçe rakipleri artık son düdük çalana kadar maçın sonucunu beklemek  zorundalar. Zira sarılacivertli  futbolcular için artık maç sürenin sona ermesi ile  değil hakemin son düdüğüne kadar devam ediyor.

   Gaziantepspor karşısında rakibini maçın başından sonuna kadar ısıran aman vermeyen bir Fenerbahçe izledik. Keyif te aldık. Maçı izleyen taraftarlarına uzun zamandan sonra bu maçı alırız merak edecek birşey yok biz iyiyiz dedirtdiler. Rahat bir maç izlettirdiler.

    Yedek kulübesine baktığımızda sahada oynayan onbiri aratmayacak oyuncuların adeta forma rekabetini gördük hoşumuza gitti.

   Ersun Hoca için ligin ilk altı haftasında takımı çok koşar iyi top oynar ama ondan sonraki haftalarda düşüşbaşlar diyenler bu gördükleri Fenerbahçe karşısında şaşırıyorlar.

    Ama unutulmaması gereken evet Ersun Hoca'nın hakkında bu tespit doğru olabilir ama bu sene unutulmamalı Ersun Hoca'nın çalıştırdığı takım Fenerbahçe ve önsekiz kişilik kadro dan iki tane bu ligde mücadele edecek takım çıkar.

   Önümüzdeki hafta Bursa deplasmanınıda kayıtsız atlatırsa Ersun Hoca liğde önemli yol almış olacak.

   Kısaca bu sene Fenerbahçe her branşta keyif veriyor taraftarlarına.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.