Fenerbahçe’de çöküş devam ediyor

   Fenerbahçe tarihinin en kötü sezonun taraftarlarına izlettirmeye devam ediyor.Akhisaspor önünde hiçbir varlık gösteremeyen sarı lacivertliler lig yarışında düşme hattına yerleştiler.

   Seçildikleri zaman tüm sarı lacivertlilerin sempatisini ve güvenini kazanan yönetim aldığı kararlar ile Fenerbahçe tarihinde yaşanması hayal bile edilemeyen neticeleri almaya devam ediyorlar.

   Sezon başında takımın başına getirilen Comolli ile başlayan hatalar zinciri Cocu ile devam etti.Lig başlayınca ilk haftalarda kötü futbol ve neticeler geliyorum diye adeta bağırdı.Yönetim ağır kaldığı ve hemen müdahale edemediği için sarı lacivertliler tarihlerinin en kötü sezonunu yaşıyorlar.Öyle ki artık sarı lacivertli taraftarlar beraberliğe sevinecek hale geldiler.

   Takım kötü yönetiliyor.Koeman iyi niyetli ancak yeterli bir teknik direktör değil.Takım iyi çalıştırmıyor.Motive edilmiyor.Ve en önemlisi kadro seçimi yanlış yapılıyor.Düşünün Mehmet Topal çıkıyor yerine İsmail Köybaşı giriyor.Bu değişikliği yaptığınız anda takımı çökertirsiniz.Öyle de oldu.Bu değişiklikten sonra sarı lacivertliler kalelerine 2 gol daha gördüler ve 3-0 yenildiler. 

   Kimsenin bu köklü kulübü bu hale getirmeye hakkı yoktur.Gelen gideni aratır oldu.Eski yönetim olsa bu takım asla bu durumda olmazdı.Yapılanma adı altında Fenerbahçe eridi.Mali sorunlar sakın mazeret olmasın.Mali sorunlar zaten geçen senede vardı.Ancak bu takım geçen sene lig ikincisi oldu.Kupada finali oynadı.Bu durum ancak iyi yönetilememekten kaynaklanıyor.

   Bu akşam yönetim maçtan sonra yerli bir hoca getirmezse daha da geç kalınacak.Yönetim artık süratle karar almak zorunda.Beklemeye tahammül kalmadı.Hala lig arasını bekleyelim hocalarla konuşalım diye bakacak olurlarsa bu kötü gidişi daha da hızlandıracaklar.Taraftarlar artık çok inandıkları ve güvendikleri yönetimden acil tedbir almasını bekliyor.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.