Fenerbahçe’de işler iyi gitmiyor


    Fenerbahçe kötü başladığı lig maratonunda kendi evinde zayıf rakibi Alanspor karşısında da bekleneni veremedi ve 1 puana razı oldu.
   Fenerbahçe gibi lig maratonunun iddialı bir takımı  farklı kazanması gereken maçtan 1 puanı kendi evinde zor alıyorsa durumlar iyi değil yanlış giden birşeyler var demektir.Kendi evinde oynadığı Kayserispor’a 1 puan,Alanyaspor’a 1 puan Bursaspor’a 3 puan veren Fenerbahçe’de tehlike sinyalleri çalıyor.
    Fenerbahçeli taraftarlar bu sene bu futbol anlayışı ile  çok fazla şey beklemesinler.Fenerbahçe’de artık geniş çaplı bir değişiklik şart görünüyor.Bu yönetimden başlayarak teknik direktöre kadar gerekli.
    Gerçi bu duruma şaşırmamak gerekir.Siz lig başlamasına kısa bir süre kala teknik direktör alırsanız.Lig planmasını oyuncu alınmasını  teknik direktöre bırakmazsanız eldeki hamurla ortaya çıkan sonuç bu olur.(Artık dünya futbolunda futbol takımlarının teknik direktörleri lig maçları tamamlanmadan sezon bitmeden önümüzdeki senenin anlaşmalarını yapıyorlar.Oyuncular lig bitmeden planlanıyor ve alınıyor.)
   Tekrar maça dönecek olursak ,Alanspor kendi gücünü bilerek oynadı.Hüseyin Karpat oyuncularını buna göre çok güzel motive etmiş.
   Fenerbahçe ise koşar görünen ama sonuç alamayan bir futbol sergiledi.Bu anlayış ile de ne taraftarını nede kendilerini mutlu ederler.
   Sol kanatta Hasan Ali Kaldırım en vasat oyununu oynadı.Sağ kanatta Wiel beklenenin çok gerisinde akldı.Maça katkıları çok zayıf.Mehmet Topal dışında bekleneni veren yok.Ne oynanan futbol anlayışı belli ne yapılmak istenen.Kuru bir pres o kadar.
   Bu takımda oynamaz dediğiniz Aatıf’dan umut bekliyor duruma  geldiyseniz, zaten fazla konuşacak bir şey yok.Böyle olunca da  puanlar bir bir gidiyor.Ve kaybedilen bu puanların telafisi de yok.Zaten gelen seyirci sayısına bakarsanız durum ortada.Kimse çıkıp seyirci maça gelmiyor demesin.Bu futbola kimse izlemeye gelmez.
   İlk yarıda aman aman gol pozisyonu yok.Kişisel çabalarla  Mehmet Topal’ın attığı tek gol var.onun dışında ortada birşey yok.İkinci yarı da bundan farksız.
   Maça gelen taraftar için maçı izlemek eziyet çekmek adeta. 
   Başında da dediğimiz gibi takımda genel bir mutsuzluk var.Acilen gerekli kan değişikliklerinin yapılması gerekmekte.Böyle devam ederse sarılacivertliler erken tatile girecekler.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.