Fenerbahçe’de karar zamanı
   Lig maratonuna erken veda eden sarılacivertliler avrupa kupasına da  erken veda ettiler.
   İlk maçlarını deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe evinde oynadığı karşılaşmada da inanılmaz hatalara neden olarak avrupaya veda ettiler.Maçın 7.dakikasında Skrtel’in ikram golü ile yenik duruma düştüler.Zaten gol yollarında zar zor pozisyon bulan sarılacivertliler Sow’un kaçırdıkları ile iyice işi zora sokacakken sahanın en kötü futbolunu oynayan Souza ile beraberliği yakaladılar.
   Maç sonu gösterdi ki.Fenerbahçe’den gidecek futbolcular bir bir ortaya çıkmaya başladı.Zira bu oyuncularla Fenerbahçe rakipleri ile oynadıkları maçları değil doksan dakika ömür boyu oynasalar yenemezler.
   Lens,Skrtel,Souza,Van Persie bu takımda yer bulamazlar.Bu oyuncuların yerini fazlasıyla dolduracak oyuncular ülkemizde fazlasıyla var.Mehmet Topal artık iyi bir yedek olur.Kafası defans yapmaktan öteye gidemiyor.Vakit erken.Bunu avantaja dönüştürmek Fenerbahçe’nin elinde.Şimdiden oyuncularla ve teknik heyete teşekkür edip yolları ayırmak geleceğe yeni teknik direktör ve futbolcularla bırakmak için tam zamanı.Ha bu arada yeni bir yönetim ile tabii.Bu yönetim artık bırakmalı.Gördük bu yönetim futbol takımı oyuncu transferi teknik adam baştan sona doğru değil.Koskaca Fenerbahçe ne hale geldi.Neleri yazıyoruz.Biz yazmaktan sıkılıyoruz.
   Sezon başından beri Fenerbahçe kötü zaman zaman düzeldi biz bile dedik tamam.Teknik direktör tecrübesi ile geliyor geldi diye.Ancak gördük ki gelen tecrübe değil şans.O da bir yere kadar.
   En kısa sürede yönetiminde değişmesi şart oldu.Zira takımın kötü gidişatının esas sebebi ne teknik kadro ne oyuncular.Baş sebep yönetim.Sonra teknik heyet ve oyuncular.Ama esas sebep yönetim.Maç sonu kimse suçlu aramasın.Kimse kimseye sitem etmesin.Sorun belli.Yönetim,teknik heyet ve oyuncular.Bir zincir.Başta yönetim değişmedikçe Fenerbahçe’de olumlu bir değişiklik beklemesin kimse.
   Ancak bu köklü değişikliklerle Fenerbahçe eski kuvvetine ve başarılarına döner.Yoksa bu zincirden biri kalırsa sonuç yine aynı olur.Başta yönetim,sonra teknik kadro,sonrası futbolcular baştan aşağı değişmeli.Bir başka değişle yönetime talip Ali Koç dönemi biran önce başlamalı.Yoksa bırakın sahada taraftarı tvl’erde dahi Fenerbahçe maçı izleyen taraftar bulamayacak Fenerbahçe.
   
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.