Fenerbahçe’de Perotti farkı

  Fenerbahçe’ye transfer olduğunda oyamaz çok sakatlanır diye eleştirilere karşı Perotti üstüne koyarak devam ediyor.Milli maç arasından sonra Caner ve Ozan’ın yedek soyunduğu karşılaşmada Perotti oyuna damgasını vurdu.

   Caner’in yerine oyunda yer alan Novak, ve Ozan’ın yerine sahada yer alan Mert Hakan Fenerbahçe’de parlayan yıldızlar oldular.Mert Hakan ilk yarıda attığı güzel gol ve oyunda kaldığı sürece sergilediği futbol göz doldurdu.Sisse, Perkas ve Perotti maçın kilit adamı oldular.İlerde yaptıkları baskı ile Gençlerbirliği’nin ileriye çıkmalarına engel oldular.Fenerbahçe kalecisi Altay son derece rahat maçlarından birini oynadı.Kalesinde pek pozisyon görmedi.

   Erol Hocanın işi zor.Elindeki zengin kadro son derece yetenekli oyunculardan oluşuyor.Kimi yedek oynatacağı zor karar.Bu maçta yedek kalan Ozan oyuna girdi ve golünü de attı.Ozan’ın yerine oynayan mert Hakan güzel futbolunu golle süsledi.Ne diyelim Allah her teknik direktöre böyle zengin kadro nasip etsin.

   Maça dönersek,Fenerbahçe gol yollarında çok fazla pozisyon üretmemesine rağmen girdikleri pozisyonları gole çevirerek farka gittiler.Sarı Lacivertliler Beşiktaş derbisi öncesi bu farklı galibiyetle büyük moral buldular.Maçın yıldızı Perotti oldu.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.