Fenerbahçe'de puan farkı eriyor

Süper Lig'in ikinci yarısına girildiğinde puan farkını 10 puana çıkaran Sarı-Lacivertlilerde deplasman kabusu devam ediyor.
   Eskişehirspor, Sivasspor yenilgilerinden sonra Elaziğspor deplasmanı da kabusa döndü sarılacivertlilerde. Kolay alacakları maçta bir puana razı oldular.
   Cezalı oyuncuları Emre, Egemen sakat oyuncusu Sow, Webo, Alves'den yoksun Elazığspor deplasmanına giden sarılacivertliler maça son derece istekli , hırslı başladılar. Maçın ilk dört dakikasında iki net gol pozisyonuna girdiler. Ancak o kadar sonra durdular. Elazığspor maçta dengeyi sağladı.
   Fernerbahçe'de orta saha istenilen performansı bir türlü sağlanamıyor. ileride Emenike yalnız kalıyor ve istediği topları bir türlü alamadı. Kuyt son haftalardır takımda nasıl yer buluyor anlamak mümkün değil. Maç boyunca istenilen performansı gösteremedi.
   Elaziğspor ilk tehlikeli atağını 12. dakikada yaptı. Volkan ilk topla buluşması oldu ve mükemmel bir kurtarış yaparak gole izin vermedi. Elazığspor ilk yarının son dakikasında da güzel bir golle öne geçti.
   Fenerbahçe'nin defansı her maçta rakiplerine kolay pozisyon veriyorlar. Ve son haftalarda kalesinde kolay gol yiyorlar. Ersun Hoca'nın buna bir formül üretmesi lazım. Bu kadar basit hatalar yapılmaz.
   Ikinci yarıya ilk yarının sonlarında yedikleri golle  maça yenik başlayan sarılacivertliler Baroni'nin gereksiz ve anlaşılmayan şekilde yediği kırmızı karttan sonra maçta on kişi kaldılar. Baroni neden kırmızı kart yedi anlamak mümkün değil. Faul yapılan Baroni kartı yiyen Baroni. Hakemlerimiz bu kadar maçın kaderini etkileyecek kart göstermeleri gereksiz.
   Fenerbahçe ikinci yarının sonlarına doğru bulduğu golle bir puana razı oldu ve Galatasaray ile arasındaki puan farklarının bir bir erimesini seyretmeye devam etti. Maçın yine sonlarına doğru Emenike'ye yapılan penaltıyı hakemler vermedi. Neden vermedi  hakemin o görüntüleri defalarca izleyip kendisine sorması gerekir.
   Sonuçta resmi doğru görmeli. Doğru okumalı.
   Fenerbahçe son iki deplasmanında maçı on kişi tamamlıyor. Ve ne garip kırmızı kartlar manidar. Ersun Hoca nasıl yapar bilemeyiz ama bu duruma tedbir almalı. Sivasspor maçında Egemen haklı iken hakeme itirazdan kırmız kart yedi. Baroni bu maçta faul yapıldı kendisine hemde kırmızı kartlık. Ama Baroni'niye yapılan faulü değil Baroni'nin  yerden kalkarken yaptığı hareketi gördü yan hakem  yine gereksiz kırmızı kart.
   Yine Fenerbahçe'nin  son iki deplasmanında iki net penaltısı verilmedi. Son iki deplasman maçında iki gereksiz kırmızı kart ve verilmeyen iki net penaltı. Hakemlerimiz kararlarında  biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz.
    Zira sadece Fenerbahçe değil, tüm takımlarımızın bu seneki kadar hakem hatalarından etkilendikleri bir sezon daha önce görmedik.
  Sarılacivertliler önümüzdeki hafta kendi evinde Gençlerbirligi ile oynarken , en yakın rakipleri Galatasaray Rize deplasmanında , Beşiktaş evinde Antalya ile oynacak.
   Fenerbahçe yine şampiyonluğun en büyük adayı. Yeterki sinirlerine hakim olsunlar.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.