Fenerbahçe’nin Beşiktaş keyfi

   Fenerbahçe’ni kupada zorlu rakibi Beşiktaş’ı hem kupanın dışına itti,hem de Beşiktaş’ın yeni stadında yenilmezlik serisine son verdi.Maçın zorlu geçeceği her halinden belliydi.Hafta içi iki takımın karşılıklı demeçleri gerilimi yüksek bir maç seyredeceğimizin önden haberini verdi.
   Maça Fenerbahçe önde basarak Beşiktaş’ın oyun düzenini bozarak başladı.Van Persie ,Tosic’le,Alper Oğuzhan ,Mehmet Topal Talisca ile adeta yapışık oynadılar.Ve oyundan düşürmek adına ellerinden geleni yaptılar.Tam bir sinir harbi içersinde oynadılar.
   BU eşleşmelerde ilk fire Van Persie,Tosic arasında oldu.Van Persie ilk yarının sonralarına doğru istediğini yaptı.Tosic sinirine hakim olamayıp kırmızı kartı aldı.Ve takımını on kişi bıraktı.
   Tosic oyundan atılanana kadar,Beşiktaş maçta vites büyütmüş ve Fenerbahçe’nin üstüne gelmeye başlamıştı.Son derece amatörce ve gereksiz bir kart oyunun tüm dengelerini değiştirdi.
   Nitekim ikinci yarı oyunun hakimi Fenerbahçe oldu.Beşiktaş geriye yaslandı.Bu Fenerbahçe’nin işine geldi ve oyunu ilerde Beşiktaş yarı sahasında oynadılar.Ve yakaladıkları ilk gol pozisyonunda öne geçtiler.
   Maçın yıldızı Van Persie oldu.Hem rakipten oyuncu eksiltti.Hem golü attı.Tam bir profesyonel gibi davrandı.Teknik direktörlerin taktik savaşını Advocaat kazandı.Şenol Güneş’de oyuncuları gibi sinirlerine yenildi.Şenol Hoca duyduklarımız umarız abartıdıdır.Devre arasında soyunma odasında sinirlerine hakim olamadığın sosyal medyada yazdı.Dedim ya umarım.Abartı dedikodan ibarettir.Yoksa sana yakışmadı.
   Uzun zaman sonra her iki takımın taraftarı maçı beraber seyretti.Taraftar maçtan geçer not aldı.Birkaç kendini bilmez taraftarın yaptıkları ise kulüplere yüklenmesin.Bulursunuz o taraftarları bir daha sokmazsınız stada.Bir sözümüzde tribünden madde atan taraftarlara.Sen taraftar değilsin.Takımını yakıyorsun.Bu müsabaka elbet biri kazanacak.Bunu olgunlukla karşılamak lazım.
   Fenerbahçe kupada yoluna dolu dizgin devam ediyor.Erken final diyebileceğimiz maçta sarılacivertliler Beşiktaş’ı evinde hem ilk mağlubiyetini tattırdı,hem kupanın dışına attı.Fenerbahçe taraftarlarına Kayseri mağlubiyetinden sonra büyük bir moral verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.