Fenerbahçe’nin en büyük rakibi kendisi

   Fenerbahçe Göztepe deplasmanında altın değerinde 2 puan bıraktı.Bıraktı demek yanlış aslında kendi hatalarından teslim ettiler.Başta kalede Altay bunda en büyük paya sahip.İnanılmaz bir gol yedi.

   Göztepe iki kere öne geçme şansını yakaladı.Ancak Fenerbahçe ikisinde de attığı gollerle imkan tanımadı.Ancak lig yarışında ağır yara aldılar.Şampiyon olacak bir Fenerbahçe bu maçı farklı kazanması gerekirdi.Ama başaramadılar.

   Başta teknik heyet olmak üzere oynayan tüm oyuncular galip gelmek için bir çaba sarfetmediler.Teknik heyet takımı maça iyi hazırlamıyor.Oyuncular bir boşluk içindeler.Şampiyon olacaksanız maça asılacak, ağırlığınızı koyacaksınız.Fenerbahçe’de bunları görmek mümkün değil.Ersun Yanal takımını bu konuda iyi çalıştıramıyor.Fenerbahçe Göztepe takımından kat kat üstün.Ancak oyuna bakacak olursak kat kat gerisinde.Bunun sebebi ne yönetim ne taraftar.Sadece teknik heyet.

  Kolay almaları gereken Göztepe maçını zar zor berabere bitiriyorlar.Hep söyledim.Fenerbahçe kalesinde Altay daha hazır değil.Defans kalesine güvenmiyor.Altay kalesinde acemice hatalar yapmaya devam ediyor.Takım olarak rakibe üstünlük kuramıyorlar.Gol yollarında çok etkisizler.

   Fenerbahçe takım halinde kötü.Bu futbollarıyla iddialı olamazlar.Teknik heyet bir türlü istenilen düzeyde değil.Fenerbahçe ile oynayan her takım rahat oynuyor.Baskı hissetmiyor.Fenerbahçe’nin iyi futbol oynadığı tek maç Trabzonspor maçının ilk yarısı.Diğer karşılaşmalarda bildiğiniz gibi.

   Fenerbahçe bu futbol anlayışı ile başarılı olmasını beklemek hayal olur.Boşa kaybedilen puanları ilerde çok arayacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.