Fenerbahçe'ye KOCAMAN ders 


Geçen hafta Osmanlıspor beraberliği sonrası umutlarını Kasımpaşa-Beşiktaş maçına çeviren sarılacivertliler Beşiktaş’ın yenilmesi ile şampiyonlukta ipleri eline almıştı.
   Kalan maçlarını kazanması halinde kimseye ihtiyaç duymadan şampiyon olacak duruma gelen sarılacivertliler başta teknik direktör Pereira olmak üzere tüm oyuncular bunu ellerinin tersiyle ittiler.
   Zorlu Konya deplasmanında hiçbir varlık gösteremediler.Bakmayın oyun üstünlüğünün sarılacivertlilerde olduğuna gol pozisyonu bulamadılar.Nasıl şampiyon olacaklar.kafa olarak buna hazır değilller.
   Ve en önemlisi sarılacivertli takımı o zor günlerinde bırakmayan ve şampiyon yapan Aykut Kocaman hocadan KOCAMAN bir ders aldılar.
   Bu ders başta teknik heyet olmak üzere oyunculara ve Aykut Hocayı takımdan uzaklaştıranlara.Aykut Kocaman koca bir ders verdi sarılacivertlilere.Ve noktayı koydu .Bu kafayla şampiyon olamazsınız.
    Evet sarılacivertlilerde işler doğru gitmiyor.Antalyaspor maçından sonra Osmanlıspor maçı beraberliği ve Konya yenilgisi.Bu konyaspor’a Galatasaray bu sahada 5 attı.Beyler artık uyanın.transfer zamanı dilinizden euro’lar dolarlar düşmüyor.Ama sahaya bakarsak oynadığınız futbola bakarsak bu seyirciye ve bu takıma tüm varlığını satsanız borcunuzu ödemeyezsiniz.Aldığınız paranın hakkını verin.
   Pereira hala hayal peşinde.Bu yenilginin hesabını nasıl açıklayacak merak ediyorum.Madem Caner oynayacak durumda neden 80 dakıka Hasan Ali Kaldırım’a sabrediyorsun.Mehmet Topal iki maçtır bitmiş.Neden oyunda.Ve son sözümüz bu oyunla bu kafa yapısıyla şampiyonluğu haketmiyorsunuz.Olamazsınız da.Sizin şampiyon olmanız artık Beşiktaş’ın elinde.Bu sene kendi sahasında maç yapamayan adeta göçebe hayatı yaşayan Beşiktaş bu saatten sonra size bu şansı vermez.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.