Fenerbahçe’ye Konyaspor'dan futbol dersi

   Fenerbahçe farklı kazanacağı düşünülen Konyaspor maçını 2-0 kaybetti.Aslında kaybettidi mi demek daha doğru olur yoksa teknik direktör Erol Bulut tarafından hediye edildi mi demek daha doğru tartışılır.

   Son dört maçını kazanan Fenerbahçe evinde son derece kolay maçı zora sokarak 2-0 kaybetti.Bunun tek sorumlusu var.Erol Bulut. Bu maçta iki teknik adamı değiştirsek yani İsmail Kartal’ı Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’u Konyaspor teknik direktörü yapsak maç Fenerbahçe lehine farklı biterdi.

   Erol Bulut bu maça hiç hazırlanmamış.Fenerbahçe bu sene Lig yarışında son sıralardaki takımlarla bu tarz futbol oynarsa şansı hiç yok.Bunu izleyen seyirciler gördü, Erol hoca göremedi.Valencia, Samatta ile ısrar etti.İlk yarıda sahada yürüyen bir Fenerbahçe gördük.Gol pozisyonu yok.Rakibi sıkıştırma yok.Anlaşılan bu maçı nasıl olsa kazanılmış havasına girmiş takım

   Umarım bu maç Erol Bulut ve teknik heyet açısından iyi bir ders olur.Bu maçtan hatalarını görürler ve gereksiz ısrardan vazgeçerler.Yoksa Fener taraftarı bu kadar zengin kadroya sahip bir Fenerbahçe’nin Lig yarışında ikincilik almasına bile başarı sayamaz.Erol Bulut eline geçen bu fırsatı iyi kullanıp teknik becerilerini ve tecrübelerini birleştirip başarıya ulaşmalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.