Maça istekli,arzulu ve rakibe pres yaparak başlayan Sarı-Lacivertliler üç puanı uzatmadaki son dakika golü ile aldılar.
   Antalyaspor Lig'in flaş takımı.Oynadığı iki maçı da almış, ve rakip filelere iki maçta altı gol attılar.Kolay rakip değil.
   Fenerbahçe maça dört dört iki düzeni ile başladılar.Oyun kurucu görevini Diego üstlendi.Diego'dan yapacağından fazla şey istememek lazım.Verilen görevi yapacak derken asıl oyununu oynayamıyor, ve takımı yavaşlatıyor.
   Ilk yarı rakibe tek bir pozisyon dahi vermedi Sarı-Lacivertliler.Orta saha üstünlüğü ve rakibe presle gerçekten çok koştular.Ancak gol yollarında istedikleri pozisyonları bulamadılar.Maçın kırkıncı dakikasından sonra beş dakika rakibi adeta bunalttılar ve istedikleri gole Nani'nin güzel kafa vuruşu ile kavuştular.
   Maçın ikinci yarısında yine oyunun hakimi Sarı-Lacivertliler oldu.Pereira oyundan Fernandao'yu alıp yerine Volkan'ı alarak dört üç üç sistemine geçti.Bunda amacı rakibe daha az alan bırakarak oyunun üstünlüğü elinde tutmaktı.Ancak maç boyunca atak yapma imkanı bulamayan Antalyaspor Kadlec'in acemi hatasından tek pozisyonda beraberliği yakaladılar.
   Maç berabere olduktan sonra Sarı-Lacivertliler bocaladılar.Son saniyede kazanılan frikik ve Nani'nin muhteşem golüyle hayata döndüler.
   Sonuçta maçın hakkı sarılacivertlilerindi.Hakederek kazandılar,
   Antalyaspor iyi bir takım.Ancak her zaman kendilerine bu kadar hoşgörülü davranan bir hakem bulamazlar.Antalyaspor'lu Zeki bu maçı tamamladıysa hakeme şükretsin.Her hareketi faul.Ve gereksiz yere düştüğü yerden kalkmıyor.Bu maçta enkaz dört kez sarı kartı haketti.Ancak dedik ya hakemin gözünden kaçtı,yada hoşgörüsüne denk geldi.
   Hakem demişken maçı bir ara çığrından çıkarttı.Sonuca direk etkisi olmadı ama,kötü bir maç  yönetti. Nani'ye gösterdiği sarı kart yüzdeyüz doğruydu.Ama Antalyaspor'lu Zeki'ye nasıl tahammül etti.Bizim hakemlerimiz duygusal oluyorlar.
   Maça dönecek olursak.Fenerbahçe bu sezonun en iyi futbolunu oynadı.Ancak gol yollarında da en kısır futbolunu.Nani,Van Persie her geçen gün form tutuyor.Şener yerine alıştı.Kjaer artık bana güvenin der gibi.Ancak bu takımda ilk onbirde Volkan ve Ozan oynar.Diego bu anlayışla devam ederse formayı zor görür.Takımın adeta el freni.Bal yapmayan arı gibi.
   Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe daha da taşlar yerine oturacak.Bu akşam gerçekten üç altın puanı aslanın ağzından değil, midesinden aldılar.Tebrikler Fenerbahçe.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özdemir ÇALLI 2015-08-31 17:28:22

maç ile ilgili detay ve kritikler için teşekkür ederiz... saygilar..