Fener’e Kartal Pençesi

   Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Beşiktaş derbisini kendi hataları ile kaybetti.

  Maça Fernandao tercihini kullanıp Van Persie yedek bırakan Victor Pereira bu tercihi ile maça damgasını vurdu.

   Bir tarafta tecrübeli Hoca Şenol Güneş Alman gol makinesi Gomez’i tam hazır olup olmadığına bakmaksızın ilk onbirde yer verirken,diğer tarafta Pereira daha hazır değil dediği Hollanda’nın gol makinesi Van Persie yedek oturtunca teknik direktörler arasındaki fark maç başlayınca ortaya çıktı.

   Rakibini hızlı oyunu ile bozmak isteyen sarılacivertliler ilk onbeş dakika adeta Beşiktaş’a top göstermedi.Gol pozisyonlarını da yakaladı.Ancak Fernandao bu pozisyonları cömertçe harcadı. Bunun yanına bir de Kjaer eklenince Beşiktaş’ın ofsayt diye tartışılan golü geldi.Hava toplarında bu sene kendi kalesine iki gol atmayı başaran Kjaer maça damgasını vurdu.Beşiktaş’ın ikinci ve üçüncü golünde de hatalarına devam etti.Bu sene Fenerbahçe hızlı futbol oynamak istiyor.Rakibi bunaltıyor hızlı top oynayınca.Ama kondüsyon olarak doksan dakika hazır değil.Hazır olunca çok daha etkili olacaklar.

   Maçın skoru kimseyi yanıltmasın.Oynayan Fenerbahçe kazanan Beşiktaş oldu.Teknik direktörlerin forvet kararları maçın sonucunu belirledi.Beşiktaş’ta Gomez eline gelen fırsatları gole çeviriken,Fernandao cömertçe harcaması maçın skorunu belirledi.

   Son yıllarda islediğimiz güzel derbi maçlarından birini seyrettik dün akşam.Gerek Beşiktaş,gerekse Fenerbahçe’li oyuncular son derece iyi niyetli sahada mücadele ettiler.Maçı kazanmak adına ellerinden geleni yaptılar.Tek fark tecrübe oldu.Şenol Güneş oyunu daha iyi okudu ve yönetti.

   Maç sonunda hakeme söylenen hatalara gelince.Evet hakemlerimiz bu sene izlediğimiz maçlarda son derece formsuzlar.Ancak bu formsuzlukları direk oyunun sonucuna etki etmiyor.Dün akşamda Ersan kırmızı kart almak için elinden geleni yaptı,ama hakem görmezden geldi.Aynı şekilde Nani de kırmızı kart görmeden atlattı maçı.Hakemlerimizin tek yapacakları gördüğünü çalmak.Bunu yapsalar kimse konuşamayacak haklarında.

   Maça dönecek olursak Fenerbahçe doğru kadro ile oynatılırsa bu lig’de şampiyonlukta tek aday.Van Persie bu takımda direk oynar.Fernandao bu futbol anlayışı ile

 bir yedek olur,  

 Fenerbahçe sadece üç puan kaybetti ama umarız bu kaybedilen üç puan Pereira için forvette kazanılan bir ders olur.

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.