10 dakikalık yağmur, trafiği felç etti

Aydın Kuşadası İlçesi'nde öğleden sonra başlayan ve 10 dakika süren şiddetli yağmurda cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar yollarda kaldı.

13 Ocak 2016 Çarşamba 19:35
10 dakikalık yağmur, trafiği felç etti







Meteorolojinin sağanak yağmur uyarısı yaptığı Kuşadası'nda saat 14.30'da başlayan ve yaklaşık 10 dakika süren yağmur, kentte başta trafik olmak üzere hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle yapımı tartışmalara neden olan köprülü kavşakların altları suyla dolup taştı. Yüksek kesimdeki mahallelerden inen su, menfezler yetersiz kalınca köprü altların doldurdu.

SÜRÜCÜLER MAHSUR KALDI

Ticaret Odası önünden geçen yolda sulara kapılarak sürüklenmeye başlayan bir otomobilin içinde mahsur kalan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın sürücü ecel terleri döktü. Sürüklenen araç ve mahsur kalan kadının kurtarılması için itfaiyeden yardım istendi. Ancak 30 dakika geçmesine rağmen itfaiye olay yerine ulaşamayınca iki kişi girdi. Halatla otomobili yolun korluklarına sabitleyip kadın sürücüyü çıkardı. Sürücü uzun süre yaşadığı şoku atlatamadı.
Suya gömülen bir kamyonetin sürücüsü ile arkadaşı, aracın üstüne çıkarak boğulmaktan kurtuldu. Bir minibüsün şoförü ise aracını terk edip kurtuldu.
Araçlar iş makineleriyle çekilerek sudan çıkarılırken, 2.5 saat sonra suların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Son Güncelleme: 13.01.2016 19:39
Anahtar Kelimeler:
KuşadasıYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.