29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

- Bağcılar Belediyesinin Gönül Bağı Elçileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti

28 Ekim 2017 Cumartesi 17:21
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru






İSTANBUL(AA) - Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Elçileri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94.yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti.

Ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen grup, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Bağcılar Gönül Bağı Elçisi sözcüsü Cemil Kerim Damkacı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin ve kahraman Türk milletinin birer neferi olmaktan şeref duyduklarını söyledi.

Damkacı, Şehitler Abidesi'nde, Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıldönümünü kutlamak için bir araya geldiklerini aktararak, "Ülkemizde 94 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferiydi. Gelecek günlerse 'yüksek bir bilinçle emanetçisi olduğumuz mirası' bizden sonrakilere çok daha iyi koşullarda teslim edeceğimiz günler olacaktır. Eminiz ki, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır." diye konuştu.

Bugüne dek vatanı, bayrağı ve namusu için fedakarlıkla mücadele eden tüm gazileri minnetle yad ettiklerini belirten Damkacı,"Bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve Cumhuriyetin 94. yılını gönülden kutluyoruz." dedi.

Gönül Bağı elçisi Aysun Ak da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şehitleri andıklarını belirterek, "Şehitlerimizi böyle bir günde anmaya gelmek istedik. Yaşananlar çok kötüydü ama bugün burada onları yad etmek bizi onurlandırdı. Allah aynı acıları bir daha yaşatmasın." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.