88 yaşındaki CHP''liden kılıçdaroğlu'na övgü (2)

DURSUNBEY'E İKİNCİ GELİŞİMDE BAŞBAKAN OLACAĞIM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kepsut İlçesi'nin ardından geldiği Dursunbey'de seçim otobüsünden halkı selamladı. Kent meydanında otobüsten inen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla...

08 Mayıs 2015 Cuma 15:59
88 yaşındaki CHP''liden kılıçdaroğlu'na övgü (2)






DURSUNBEY'E İKİNCİ GELİŞİMDE BAŞBAKAN OLACAĞIM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kepsut İlçesi'nin ardından geldiği Dursunbey'de seçim otobüsünden halkı selamladı. Kent meydanında otobüsten inen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla tokalaşarak bir kahvede çay içti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada Dursunbey'e ilk kez geldiğini belirtti. Dursunbey'e gelen liderlerin Başbakan olduğunu duyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "İkinci gelişimde Başbakan olacağım" dedi.
Kılıçdaroğlu, Dursunbey'in en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyledi. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında işsizliğin arttığını savunan Kılıçdaroğlu, refahı tabana yayacaklarının sözünü verdi. Dursunbey'in CHP'ye mesafeli durduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kabahatin kendilerinde olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşın yanına bu zamana kadar gelmemişiz. Ankara'da oturup 'oy verin' dedik, vatandaş da bize oy vermedi. Balıkesir'de miting yapıp halkın yanına geldim. Ben haram yemedim. Dursunbeyli'lerden oy istiyorum" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Dursunbey'in ardından Bigadiç'e hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.