88 yaşındaki CHP'liden Kılıçdaroğlu'na övgü

Hilmi DUYAR- Coşkun YAMAN- Muzaffer KARAKOYUN/KEPSUT (Balıkesir), () - BALIKESİR'in Kepsut İlçesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında CHP'nin eski milletvekillerinden 88 yaşındaki Hasan Tahsin...

08 Mayıs 2015 Cuma 12:49
88 yaşındaki CHP'liden Kılıçdaroğlu'na övgü






Hilmi DUYAR- Coşkun YAMAN- Muzaffer KARAKOYUN/KEPSUT (Balıkesir), () - BALIKESİR'in Kepsut İlçesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında CHP'nin eski milletvekillerinden 88 yaşındaki Hasan Tahsin Uzun da yer aldı. Uzun, "Herkes senin yüzde 1'in kadar çalışsa iktidar oluruz. Sen bize lazımsın" dedi.
Bugün saat 09.30'da Balıkesir Havaalanı'na inen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkeze 20 kilometre uzaklıktaki Kepsut İlçesi'nde partililer tarafından karşılandı. CHP'li kadınlar ve genç kızlarla fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu'na, Kepsut'un AK Partili Belediye Başkanı İsmail Cankul da "Hoşgeldiniz" dedi. Bir kahvede limonlu çay içen Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında eski CHP mlletvekili Hasan Tahsin Uzun da yer aldı. İsmet İnönü'nün Genel Başkanlığı döneminde, 1961- 1969 yılları arasında Kırklareli milletvekili olarak görev yapan ve ardından Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne yerleşen 88 yaşındaki Uzun, "Seninle dertleşmek istiyorum. Sen Kepsut'ta görüştüğüm 3'üncü genel başkansın. Daha önce İnönü ve Baykal ile Kepsut'ta görüşmüştüm. Herkes senin yüzde 1'in kadar çalışsa iktidar oluruz. Sen kendine iyi bak, bize lazımsın" dedi.

'BENİM ÇOCUKLARIMIN YATAK ODALARINDA KASALARI OLMAYACAK'
Seçim otobüsünde Kepsutlulara seslenen Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da sandığa gideceğiz. Çocuklarımız için, torunlarımız için, bayrağımız için, güzel bir Türkiye için mücadele edeceğiz" diye konuştu. Türkiye'de 6 milyon 200 bin işsiz olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Esnaf perişan, çiftçi perişan. 13 yılda sorunları çözemediler. Ben 4 yıllık süre istiyorum. Bu 4 yılın sonunda esnaf da çiftçi de hayatından memnun olacak. Çünkü benim çocuklarımın yatak odalarında para kasaları olmayacak" dedi.
Daha sonra karayolu ile Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinin ardından Manisa'da düzenlenen mitinge katılacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.