Abant'ta piknik sezonu açıldı

GÜZEL havaların keyfini çıkarmak isteyenler piknik yapmak için Bolu Abant Tabiat Parkı'na akın etti. Mangalda pişirdikleri etleri yiyenler, çeşitli oyunlar oynadı, hamaklarda şekerleme yaparak doğa harikasının keyfini çıkardı. Havaların...

02 Mayıs 2015 Cumartesi 09:55
Abant'ta piknik sezonu açıldı






GÜZEL havaların keyfini çıkarmak isteyenler piknik yapmak için Bolu Abant Tabiat Parkı'na akın etti. Mangalda pişirdikleri etleri yiyenler, çeşitli oyunlar oynadı, hamaklarda şekerleme yaparak doğa harikasının keyfini çıkardı.
Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte Abant, günübirlik tatilcilerin akınına uğramaya başladı. Piknik yapmak için Abant'a gelenler girişte uzun kuyruklar oluşturdu. Piknik alanlarında masalar dolunca bazı kişiler yerlere serdikleri bezlerin üzerinde piknik yaptı. Mangallarını yakanlar pişirdikleri etleri yerken, yeşil alanlarda oyunlar oynadı. Ağaçların arasına hamaklarını kuranlar şekerleme yaptı. Bazı tatilciler ise at ve faytonlarla göl etrafında gezintiye çıktı. Oltalarını göle sallayanlar ise balık tutarak zaman geçirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.