Adana'da doğal gaz bulundu; TPAO bir yıldır arıyordu

Adana'da bir yıldır doğal gaz arayan TPAO mühendisleri Sarıcam'da mutlu sona ulaştı. Sarıçam ilçesinin İncirlik mevkisi yakınlarında tarla ortasında havaya doğru alev çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi.

20 Nisan 2016 Çarşamba 13:59
Adana'da doğal gaz bulundu; TPAO bir yıldır arıyordu






Adana'da doğal gaz bulundu; TPAO bir yıldır arıyordu


Adana'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan aramada doğal gaz bulundu.

Sarıçam ilçesinin İncirlik mevkisi yakınlarında tarla ortasında havaya doğru alev çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye ve polis, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesine giden doğal gaz boru hattında yangın çıkma ihtimaline karşılık harekete geçti. Ancak olay yerine gelindiğinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının bir yıl önce yangın çıkan yerde doğal gaz çalışması başlattığı öğrenildi.

TPAO yetkilileri, polise tarla içinde bulunan doğal gazı kontrollü olarak yaktıklarını bildirdi. Alevlerin çıktığı doğal gaz sondajı yakınlarındaki tarlada çalışan iki işçi ise görevlilerin 1 yıl önce gelip burada çalışma başlattığını bir süre sonra gittiğini 15 gün önce de tekrar gelerek sondaj attığını ve üç gündür de borudan alev çıktığını söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.