Adana'da korkutan yangın; 7 katlı bina boşaltıldı

Adana'da 7 katlı apartmanın bodrum katındaki yediemin deposundaki otomobillerin alev alarak yanması üzerine, binada büyük panik yaşandı.

07 Nisan 2016 Perşembe 14:57
Adana'da korkutan yangın; 7 katlı bina boşaltıldı






Adana'da korkutan yangın; 7 katlı bina boşaltıldı

Adana'da 7 katlı apartmanın bodrum katındaki yediemin deposundaki otomobillerin alev alarak yanması üzerine, binada büyük panik yaşandı. Dumandan etkilenen aileler balkonlardan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Etkilenen bir bebeğe oksijen maskesi takıldı.

Merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi'ndeki Anılgan Sitesi'nin bodrumunda saat 10.30 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı. Yediemin deposu da olan binadaki yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Zemin katta yapılan oksijen kaynağından çıkmış olabileceği üzerinde durulan yangından çıkan dumanlar, üst katlardaki evlere yayıldı. Zehirlenme korkusuyla büyük panik yaşayan apartman sakinlerinin bir kısmı kendilerini balkonlara atarken bazıları da dama çıktı.

Dumandan etkilenen vatandaşlara ise ekipler oksijen maskesi taktı. 4 aylık Defne Sevgi de annesiyle birlikte evlerinin balkonundan itfaiye merdiveniyle alındı. Sepetle indirilen ve dumandan etkilenen küçük bebeğe oksijen maskesi takıldı. Sağlık ekiplerinin de müdahale ettiği çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Büyük korku ve paniğe yol açan yangın sırasında Ebru Akkaya da alevlerden kedisi Boncuk ile birlikte kurtarıldı.
İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangından soğutma çalışması sürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.