AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Partilerin görüşlerini açıklamalarından memnunuz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, seçim barajıyla ilgili, "Siyasi partilerin görüşlerini açıklamalarından son derece memnunuz." dedi.

09 Kasım 2017 Perşembe 17:07
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Partilerin görüşlerini açıklamalarından memnunuz






ANKARA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, "Bugün 11 ilin 50 milletvekiliyle Genel Başkanımız bir araya geldi. Bugünkü toplantının devamı gelecek. Biz milletvekillerimizle, bundan sonra Grup Başkanvekillerimiz, Parti Genel Sekreterimiz, Genel Başkanımızın katılımıyla 6 toplantı daha gerçekleştireceğiz." dedi.

"Partilerin görüşlerini açıklamalarından memnunuz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, seçim barajıyla ilgili, "Siyasi partilerin önümüzdeki süreçteki uyum yasalarıyla ilgili, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişte yapılacak yasal düzenlemelerle ilgili, Seçim Kanunu ve Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili görüşlerini açıklamalarından son derece memnunuz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.