Ak Partili Belediye Meclis üyesine saldırı zanlıları adliyede (3)

TEK KİŞİNİN BURNU KANASIN ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIRIZ Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, 2 kişinin saldırısına uğrayıp kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan partisinin Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan'ı hastanede...

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:00
Ak Partili Belediye Meclis üyesine saldırı zanlıları adliyede (3)






TEK KİŞİNİN BURNU KANASIN ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIRIZ
Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, 2 kişinin saldırısına uğrayıp kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan partisinin Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan'ı hastanede ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açılama yaparak saldırıyı kınayan Küreci, "Haince bir saldırı da bulunuldu. Emniyet ve adliyeden olay ile ilgili bilgi aldık. Türkiye Cumhuriyeti'nin her yerinde yapılan hain saldırılar burada da olmuştur. Ak Parti olarak bu hain saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu hain saldırıyı yapan ve yaptıranların peşini bırakmayacağız. Emniyet güçlerimiz kısa sürede şüphelileri yakalayarak adli makamlara teslim ettiler. Artık 13 ilçemiz arasında Marmaris ile ilgili daha yakın takipçi olacağız. Marmaris'te bundan sonra tek kişinin burnu kanasın ortalığı ayağa kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizi başka odaklara çekmeye çalışanlar emellerine ulaşamayacaklar. Muğla il ve ilçelerinde sağlamaya çalıştığımız barış, dostluk ve sevgiyi daha arttırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu saldırı Ak Parti'ye yapılmıştır. Meclis üyemize ve ailesine büyük geçmiş olsun" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.