Akseki- Seydişehir yolu kar nedeniyle kapandı

Adem ÇETİN/AKSEKİ (Antalya), () - ANTALYA- Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Antalya'nın Akseki İlçesi ile Konya'nın Seydişehir İlçesi arasındaki 1825 metre rakımlı Alacabel...

23 Nisan 2015 Perşembe 11:01
Akseki- Seydişehir yolu kar nedeniyle kapandı






Adem ÇETİN/AKSEKİ (Antalya), () - ANTALYA- Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.
Antalya'nın Akseki İlçesi ile Konya'nın Seydişehir İlçesi arasındaki 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkii'nde dün öğleden sonra etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Antalya- Konya yolu ulaşıma kapandı. Akseki merkezinden itibaren araçların geçişine izin verilmiyor. Karayolları ekipleri bölgede yol açma çalışmalarını sürdürürken, yolda mahsur kalanların kurtarılması için de çalışma başlatıldığı belirtildi.
Akseki merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları spor salonuna alındı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.