Aldatan eşinin bilgisayarını inceleyince iki adam daha buldu

Kocasını aldatan kadın, anlaşmalı olarak boşanmaya ikna oldu. Boşanma sürecinin ardından aldatılan koca, evdeki bilgisayarı inceleyince iki adamın daha karısıyla yasak aşk yaşadığını ortaya çıkardı. İşte haberin devamı

28 Aralık 2015 Pazartesi 10:08
Aldatan eşinin bilgisayarını inceleyince iki adam daha buldu






Aldatan eşinin bilgisayarını inceleyince iki adam daha buldu

Kocasını aldatan karısıyla anlaşmalı olanak boşanan Ercan S., aradan bir süre geçince evindeki bilgisayarı incelemeye aldı. Bilgisayarda yaptığı ilk incelemede boşandığı eşinin iki erkekle daha ilişkisi olduğunu tesbit eden koca Ercan S. onlar için de tazminat  davası açtı.

KARISININ SEVGİLİSİYLE MESAJLARINI DELİL OLARAK GÖNDERDİ

İzmir'de hemşire olarak çalışan evli 2 çocuk annesi Bilgen B. (33), hastanenin satın alma müdürü Yasin T. ile yasak aşk yaşamaya başladı. İki sevgili, geceleri de internetten görüşüyordu. Genç kadın bir gece bilgisayarın başında uyuyup kalınca, Manisa'da özel sektörde çalışan 43 yaşındaki eşi Ercan S., yazışmaları gördü. Bunun üzerine çift, aldatma olayını gündeme getirmeden, anlaşmalı olarak boşandı.

İKİ AYDA 2 BİN AŞK MESAJI

Boşandıktan sonra daha çok eşinin kullandığı bilgisayarı kontrol eden Ercan S., eşiyle, kendisi gibi evli olan Yasin T.'nin birbirlerine gönderdiği aşk mesajlarını buldu. İki sevgilinin birbirlerine bir gecede 100, iki ayda ise 2 binin üzerinde aşk mesajı gönderdiğini tespit eden Ercan S., bu mesajları kullanarak, Yasin T.'ye manevi tazminat davası açtı. Aldatılan kocayı haklı bulan hâkim de ailenin dağılmasına neden olan öteki adam Yasin T.'yi 2 bin TL tazminat ödemeye mahkûm etti. Şüpheleri dinmeyen koca, bilgisayarı detaylı inceleyince, eski eşinin aynı hastanede laborant olan Fevzi B. ile de yasak aşk yaşadığını ortaya çıkardı. İkinci bir şok daha yaşayan koca, Fevzi B.'nin eski eşine gönderdiği, mesajları delil göstererek tazminat davası açtı. Ercan S.'yi haklı bulan mahkeme Fevzi B.'nin 3 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
Son Güncelleme: 28.12.2015 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.