Alkollü sürücü motosikletini ateş verdi

Polis ekiplerinin yol denetimi sırasında çakmağını çakarak motosikletinin deposunu atan genç şaşkın bakışlar arasında aracın yanmasını izledi. Şinasi T. adlı gencin daha önce de aynı suçtan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

23 Mart 2016 Çarşamba 04:03
Alkollü sürücü motosikletini ateş verdi






Alkollü sürücü motosikletini ateş verdi

Bolu'da, polisin alkollü olarak yakalayıp işlem yapmak istediği Şinasi T., kullandığı motosikleti ateşe verdi.

Motosiklet kullanılmaz hale gelirken, sürücü gözaltına alındı.
Olay, akşam saatlerinde halkın yoğun olduğu Kent Meydanı'ndaki Valilik Kavşağı'nda meydana geldi. Şinasi T. yönetimindeki 14 GB 204 plakalı motosiklet, kavşakta polis ekipleri tarafından durduruldu.

Polis, alkol testi için Şinasi T.'den alkolmetreyi üflemesini istedi. Polise direnen Şinasi T., motosikletin yakıt kapağını açıp çakmağı çaktı. Motosiklet alev alev yanarken, Şinasi T.'yi gözaltına alan polis ekipleri, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin söndürdüğü mtosiklet kullanılmaz hale geldi.

Alkollü olduğu belirtilen Şinasi T.'nin daha önce de alkollü motosiklet kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 23.03.2016 04:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2016-03-23 05:04:10

her geçen gün böyle saçma girişim yapan vatandaşları görüyorum deliriyorum, yahu insanları endişelendirmekten vazgeçin, alkolü içiyorsan adam gibi iç bu nedir.