Alperenler Bayrağa Saygı Yürüyüşü Yaptı

Alperen Ocakları'na bağlı gençler, bayrağa saygı yürüyüşü yaparak Atatürk Anıtı önünde, Alperen Andı içti. Alperen Ocakları Başkanı Mesut Selim Erden, son günlerde yaşanan olaylar, terör ve...

11 Ekim 2014 Cumartesi 17:36
Alperenler Bayrağa Saygı Yürüyüşü Yaptı






Alperenler Bayrağa Saygı Yürüyüşü Yaptı

Hilmi DUYAR/BALIKESİR, () - BALIKESİR Alperen Ocakları'na bağlı gençler, bayrağa saygı yürüyüşü yaparak Atatürk Anıtı önünde, Alperen Andı içti. Alperen Ocakları Başkanı Mesut Selim Erden, son günlerde yaşanan olaylar, terör ve kıyıma karşı yürüyüş düzenlediklerini söyleyip "IŞİD de PKK da teröristtir" dedi.
Balıkesir Alperen Ocakları üyesi gençler, bugün öğle namazından sonra, Paşa Camii önünde toplandı. Polisin geniş güvenlik önlemleri arasında, bayrağa saygı yürüyüşü yapan grup, 'Bayrak şereftir, şerefsizler ne bilir', 'Bayrağa uzanan eller kırılsın', 'Türk milleti uyuma vatanına sahip çık', 'Dişe diş, kana kan, intikam, intikam', 'Mehmetçik üzülme Alperenler seninle', 'Polisim seninle ölmeye geldik', 'Kefenler burada, giyecekler nerede' sloganları atıp tekbir getirdi. Zağnos Paşa, Anafartalar, Kızılay ve Stadyum caddelerini kateden grup, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na geldi.
'DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ'

Yaklaşık 80 kişilik gruba hitap eden Balıkesir Alperen Ocakları Başkanı Mesut Selim Erden, milletin, vatanın ve manevi değerlerin savunucusu olduklarını söyledi. Erden, "Bizler Balıkesir Alperen Ocaklı gençler olarak bugün ülkemizin içinde bulunduğu teröre ve kıyımlara karşı bu yürüyüşü düzenledik. 'Bayrağa, vatana, milli servetlerimize ve ülke bütünlüğüne saygı' diyoruz. Her türlü teröre, cadde, sokak ve şehir işgallerine hayır diyoruz. IŞİD de teröristtir, PKK da teröristtir. Devletimizin yanındayız. Millet bütünlüğünün yanındayız. Teröre, ülke bütünlüğüne yönelmiş her türlü kanunsuzluğa karşı devletimize destek olmaya çağırıyoruz" dedi.
Grup daha sonra Alperen andını okuttu. Yürüyüşün ardından grup, herhangi bir olay yaşanmadan dağıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.