Anne yüreği alev dinlemez: Alevlerin arasından oğlunu kurtardı

Ordu'da bir apartmanın 3. katında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 5 yaşındaki küçük Yağız Ege'yi annesi Mehtap Şanlı kurtardı.

16 Mart 2016 Çarşamba 20:18
Anne yüreği alev dinlemez: Alevlerin arasından oğlunu kurtardı






Anne yüreği alev dinlemez: Alevlerin arasından oğlunu kurtardı

Ordu'da yangın
, Ordu'da 4 katlı binanın 3’üncü katında oturan Mehtap Şanlı, evde çıkan yangında alevlerin arasında kalan 5 yaşındaki oğlu Yağız Ege Şanlı’yı güçlükle kurtardı. Dumandan etkilenen anne- oğul hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün akşam saatlerinde Ordu’nun merkez Altınordu İlçesi’ne bağlı Bucak Mahallesi’nde meydana geldi. Oğlu Yağız Ege ile 4 katlı binanın 3’üncü katındaki dairede oturan Mehtap Şanlı, evin misafir odasından dumanların yükseldiğini fark etti.

Yangını söndürmeye çalışırken dumandan etkilenen Mehtap Şanlı, daha sonra alevlerin arasında kalan oğlu Yağız Ege Şanlı’yı kucakladı. Dumandan etkilenen anne- oğul, binadaki komşularının ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından binadan güçlükle tahliye edildi. 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahalesi yapılan Mehtap Şanlı ve çocuğu Yağız Ege Şanlı daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye tarafından söndürülerek kontrol altına alınan yangında, evin içindeki eşya yanarak zarar gördü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 16.03.2016 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ishak 2016-03-17 02:44:23

annelik böyle birşey işte, anne olmak kolay olmadığı gibi en kutsal mesleklerden birisidir. geçmiş olsun diliyorum rabbim uzun ömür versin.