Annesi 34 yıl sırtında taşıdı

Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), () - DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde annesiyle birlikte yaşayan ve yatağa bağımlı olan 41 yaşındaki Zeynep Avcı'nın tekerlekli sandalye özlemi, Belediye'nin Sevgi Eli birimi sayesinde son buldu. 34 yıldır...

20 Ağustos 2015 Perşembe 13:52
Annesi 34 yıl sırtında taşıdı






Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), () - DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde annesiyle birlikte yaşayan ve yatağa bağımlı olan 41 yaşındaki Zeynep Avcı'nın tekerlekli sandalye özlemi, Belediye'nin Sevgi Eli birimi sayesinde son buldu. 34 yıldır annesinin sırtında taşıdığı belden aşağısı tutmayan Zeynep Avcı, bundan sonra tekerlekli sandalyeyle evden çıkıp gezebilecek.
Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi, Karahacılı Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan ve yatağa bağımlı olan Zeynep Avcı'ya tekerlekli sandalye hediye etti. 7 yaşında geçirdiği epilepsi hastalığı yüzünden belden aşağısı tutmayan ve yatağa mahkum olan Zeynep Avcı, 34 yıldır annesinin sırtında dışarıya çıkabiliyordu. Kızını 34 yıldır büyük fedakarlıklarla büyüten anne Fatma Şimşek, son zamanlarda yaşlılığın da verdiği yorgunlukla zorlanmaya başlayınca Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimine başvurarak kızı için tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu belirtti. Fatma Şimşek ve kızı Zeynep Avcı'nın isteğine duyarsız kalmayan Sevgi Eli birimi aileyi Karahacılı Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.
AK Partili Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven de Sevgi Eli'nin ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya çalıştığını belirterek, "Zeynep kızımızın annesi, evladını dışarıda gezdirmek için sırtında taşıyordu. Bu durum bizi çok çözdü. Ve derhal bu sıkıntıyı giderdik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.