Aralıksız yağan yağmur, Sandıklı'da sele neden oldu (2)

DİNAR'DA 3 KÖYÜ SULAR BASTI Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde şiddetli yağmur nedeniyle 3 köyde, ev ve tarım arazilerini su bastı. Dinar'da dün başlayıp gece boyu devam eden yağmur nedeniyle Çağlayan Köyü'ndeki baraj göleti sabah...

28 Mart 2015 Cumartesi 16:59
Aralıksız yağan yağmur, Sandıklı'da sele neden oldu (2)






DİNAR'DA 3 KÖYÜ SULAR BASTI
Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde şiddetli yağmur nedeniyle 3 köyde, ev ve tarım arazilerini su bastı.
Dinar'da dün başlayıp gece boyu devam eden yağmur nedeniyle Çağlayan Köyü'ndeki baraj göleti sabah saatlerinde taştı. Taşan sular Uluköy, Dombay ve Yeşilyurt köylerinde ev ve tarım arazilerinde baskınlara neden oldu. Evlerde maddi hasara neden olan sel, tarım alanlarında da ürünlere zarar verdi.
Olayın ardından Dinar Belediye Başkanı MHP'li Saffet Acar, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Kaymakamlığa bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleriyle belediyenin ekipleri iş makineleriyle bölgede çalışma başlattı. Belediye Başkanı Saffet Acar, su baskını olan bölgelerde tahliye çalışmaları yürütüldüğünü söyledi.

Selamet ŞAHİN/ DİNAR (Afyonkarahisar), () -

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.