Arçelik AŞ'ye 3 ödül

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, dünyanın en saygın çağrı merkezi ödüllerinden Contact Center World Awards’ta 3 farklı kategoride birinciliğe layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arçelik AŞ, dünyanın en büyük çağrı...

14 Kasım 2017 Salı 11:03
Arçelik AŞ'ye 3 ödül






İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, dünyanın en saygın çağrı merkezi ödüllerinden Contact Center World Awards’ta 3 farklı kategoride birinciliğe layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arçelik AŞ, dünyanın en büyük çağrı merkezleri kuruluşu olan Contact Center World’ün düzenlediği yarışmada 3 ödül kazandı. Londra’da düzenlenen törende "En İyi Müşteri Hizmetleri", "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Müşteri Bağlılığı Programı" kategorilerinde birincilik ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik AŞ Tüketici Hizmetleri Direktörü Hüseyin Şerif Beyaztaş, şunları kaydetti:

"Dünyadaki en iyi çağrı merkezi hizmetlerinin ödüllendirildiği etkinlikte 3 büyük ödülü birden almanın gururunu yaşıyoruz. Aldığımız bu ödüller, 62 yıldır müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin ve yaptığımız yatırımların bir sonucudur. Müşteri hizmetlerimizi mükemmel şekilde sunma gayreti içindeyiz. Müşterimizi daima işimizin merkezine koyuyor, bize hangi kanaldan ulaşırsa ulaşsın, aynı kalite ve standartta hizmet sunuyoruz. Müşteri ve çalışan geri bildirimleri doğrultusunda süreçlerimizi ve hizmetlerimizi sürekli geliştirerek sektörümüze liderlik ediyoruz. Çağrı merkezi hizmetlerimiz Arçelik AŞ’nin tüketicileri ile arasındaki bağı sağlayan zincirin en önemli halkalarından biridir."

Dünya çapında 200’den fazla ülkede 187 bin üyesi bulunan Contact Center World, çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri uygulamalarının geliştirilmesi için şirketlere yol göstermeyi hedefliyor, en iyi çağrı merkezi uygulamalarını ödüllendiriyor.


Anahtar Kelimeler:
ÖdülArçelik AŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.