Ardahan Kalesinde buzdan dev sarkıtlar oluştu

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, () - DOĞU Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkili olurken Ardahan Kalesinde yaklaşık 10 metrelik sarkıtlar oluştu. Sibirya soğuklarının etkisini sürdürdüğü ve en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 22 derece...

24 Ocak 2015 Cumartesi 13:48
Ardahan Kalesinde buzdan dev sarkıtlar oluştu






Deniz BAŞLI/ARDAHAN, () - DOĞU Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkili olurken Ardahan Kalesinde yaklaşık 10 metrelik sarkıtlar oluştu.
Sibirya soğuklarının etkisini sürdürdüğü ve en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 22 derece olduğu Ardahan'da Halil Efendi Mahallesindeki kale buz tuttu. Ardahan Kalesinde boyu 10 metreyi bulan buzdan sarkıtlar oluştu. Gün içinde birçok vatandaş şehir merkezindeki dev sarkıtlar arasında fotoğraf çektiriyor. 
Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri dün gece ölçülen en düşük hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Erzurum'un Tekman ilçesinde 24, Ardahan'ın Göle ilçesinde 23 derece oldu. Soğuk havanın önümüzdeki günlerde de devam edeceği bölgede hava sıcaklıkları sıfırın altında Ardahan'da 22, Ağrı'da 19, Erzincan'da 15, Kars'ta 14, Erzurum'da 13, Muş'ta 10, Iğdır'da 3 derece olarak ölçüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.