Arkas Line'a "hizmet ihracatçısı" ödülü

- Arkas Line, "Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı" araştırmasında, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde ödül kazandı

19 Aralık 2017 Salı 10:40
Arkas Line'a






İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin en büyük konteyner gemi filosuna sahip Arkas Line, "Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı" araştırmasında Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde ödül kazandı.

Arkas Line'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl ikinci kez düzenlediği "Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı" araştırmasında, 17 kategoride dereceye giren firmalar ödüllendirildi.

Türk hizmet sektörünün gelişimi ve potansiyelinin ortaya çıkarılması amacıyla gerçekleştirilen araştırma kapsamında, Arkas Line, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Arkas Line Üst Yöneticisi (CEO) Can Atalay ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin elinden aldı.

Akdeniz ve Karadeniz'de güçlü konumunu korurken Batı Afrika'da da kuvvetli bir oyuncu haline gelen Arkas, son bir yılda 7 gemi eklediği filosundaki gemi sayısını 50'ye çıkardı. Yüzde 24 büyümeyle konteyner kapasitesini 74 bin 788 TEU'dan (20 feet'lik konteyner) 93 bin 269 TEU'ya yükselten Arkas, dünya gemi sahibi armatörler listesinde 20'inci sırada yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
IhracatArkas Line
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.