Asılsız ihbarcıyı polis uçak kalkmadan yakalandı

THY uçağı için bir yolcunun uyuşturucu taşıdığını iddiasıyla ihbarda bulunan ve uçağın geri dönmesine neden olan kişiyi yakalayarak gözaltına alındı.

09 Ocak 2016 Cumartesi 22:02
Asılsız ihbarcıyı polis uçak kalkmadan yakalandı






Asılsız ihbarcıyı polis uçak kalkmadan yakalandı

Türk Hava Yolları'nın Perşembe günü İstanbul-Los Angeles seferini yapacak olan Boeing 777 tipi uçağı yolcu alımını tamamladıktan sonra kalkış için bulunduğu park yerinden ayrılarak pist başına hareket etti.

Polise Los Angeles uçağında bir yolcunun uyuşturucu madde taşıdığı yönünde bir ihbar yapıldı.

İhbarı değerlendiren polis, THY pilotu ile irtibata geçti. Pilot bunun üzerine geri dönerek park yerinde beklemeye başladı.

Polis ise ihbarı yapan kişinin telefon numarasını anında tespit etti. İhbarcıya ulaşan polis, ihbarın asılsız olduğunu ortaya çıkardı. THY uçağı bir saat gecikmeli olarak İstanbul'dan Los Angeles'e uçabildi. Polisin asılsız ihbarı yapan kişi hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.


Son Güncelleme: 09.01.2016 22:11
Anahtar Kelimeler:
ThyAsılsız Ihbarcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.