Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı

İSTANBUL (AA) - Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türk basketbolunun efsanelerinden Aydın Örs'ün ismi verilen spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi. Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı'ndaki Aydın Örs Spor...

14 Ekim 2017 Cumartesi 17:45
Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı






İSTANBUL (AA) - Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türk basketbolunun efsanelerinden Aydın Örs'ün ismi verilen spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı'ndaki Aydın Örs Spor Kompleksinin açılışına, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Aydın Örs ve ailesiyle vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Aydın Örs duygularını, ''Benim ve ailem için çok özel bir proje gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim.'' diye ifade etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, konuşmasının ardından Örs'e çiçek ve plaket takdim etti.

Toplamda bin 400 metrekare alana sahip komplekste 1 basketbol sahasıyla 4 soyunma, 1 antrenör, 1 toplantı ve sunum, 1 fitness odası bulunuyor.

Basketbol tarihinde adı ilklerle anılan Örs, 29 yıllık antrenörlük kariyerinde biri Avrupa Kupası olmak üzere 20 kupa kazandırmıştı.

Anahtar Kelimeler:
AçılışAydın Örs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.